Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Πεταλιάς
Μοντέλο: Ηλιάνα Λέκκα


Η άποψη που έχουν οι περισσότεροι για τους λεγόμενους κοντράκηδες τόσο όσον αφορά τα αυτοκίνητο όσο και τις μοτοσικλέτες δεν είναι και η καλύτερη. Λάθος! Και αυτό διότι, όπως αποδεικνύεται, με την κατάλληλη παιδεία και μόρφωση, μπορούν όλοι αυτοί που έχουν… λιώσει στην άσφαλτο να Ο Ανδρεάς Ψυχογυιός ετοιμάζεται για να τρέξει και φέτος στον πιο δύκολο αγώνα μοτοσικλέτας του κόσμου! προσφέρουν σημαντικά και να υψώσουν ψηλά την ελληνική σημαία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρανταχτό παράδειγμα, ο αναβάτης Ανδρέας Ψυχογυιός. Τη δεκαετία του ’70 και του ’80 χτύπαγε… κάρτα στις κόντρες της «Αύρας» στην Φιλαδέλφεια, στην «Amstel» του Κηφισού και αργότερα σε «Λιμανάκια» και «Βούτα». Πλέον, έμπορος ελαστικών μοτοσικλέτας, σηκώνει ψηλά την ελληνική σημαία καθώς αντιπροσωπεύει τη χώρα μας στον πιο δύσκολο αγώνα του κόσμου, το Isle of Man της Μεγάλης Βρετανίας. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ένας καθαρόαιμος αναβάτης με παλιά νοοτροπία στο μυαλό, που κάνει αυτό που νοιώθει και θέλει, έχοντας ταυτόχρονα και την υποστήριξη όλων των φιλάθλων. Ο ίδιος έχει καταφέρει να κάνει τις κόντρες του στο δρόμο νόμιμα συμμετέχοντας στον εκκεντρικό αυτό αγώνα που ελάχιστοι μπορούν ακόμα και να σκεφτούν ότι μπορεί τα τρέξουν.

Δείτε πλάνα από το Isle of Man στο οποίο συμμετείχε το 2014 ο Ανδρέας Ψυχογυιός

Αποθέωση…
Όπως αποδεικνύεται η εικόνα της κόντρας παραμένει ίδια, αλλά διαφορετική στα μάτια του κόσμου. Παράνομη η μία (στο δρόμο), νόμιμη η άλλη (στην πίστα), αλλά με κοινό παρανομαστή, την αγάπη για την μοτοσικλέτα. Το ζητούμενο είναι πως πλασάρεται αυτό προς τα έξω. Άλλωστε, ο… κακός αναβάτης των προηγούμενων δεκαετιών (όχι οδηγικά αλλά ως χαρακτήρας) έγινε καλός και πλέον αποθεώνεται από όλη την οικογένεια των φίλων της μοτοσικλέτας.

Διαβάστε περισσότερα για τον Ανδρέα Ψυχογυιό πατώντας ΕΔΩ

 

 Έτοιμος για τον μεγάλο αγώνα ο πρώην... κοντράκιας Ανδρέας Ψυχογυιός!
Δύο άγρια... θηλυκά που πρέπει να συνυπάρξουν για το καλό όλων!!!
Έτοιμος για όλα και στο φετινό Isle of Man ο Ανδρέας Ψυχογυιός...
Κάποτε έδινε το παρών σε όλα τα γνωστά σημεία (Αύρα,Amstel,Λιμανάκια, Βούτα)... Τώρα εκπροσωπεί την Ελλάδα στον πιο δύσκολο αγώνα μοτοσικλέτας του κόσμου...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης