Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο Δημήτρης Διατσίδης είναι ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους μοτοσικλέτας στην Ελλάδα και ένας από τους πιο γνωστούς στον κόσμο που ασχολούνται με το MotoGP. Είναι αυτός που έχει… παλέψει Όσο και να μην θέλετε μερικοί να το πιστέψετε, το κράνος σώζει ζωές…πολύ για να αποκτήσουμε μοτοσικλετιστική κουλτούρα στην Ελλάδα και οι φίλοι των δύο τροχών του οφείλουν πολλά.

Μέσα από τον OTE TV, μας περιγράφει και μεταδίδει αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας (MotoGP) ενώ μας κρατά ενήμερους και από την ιστοσελίδα motograndprix.gr.

Η απάντηση…
Όπως όμως μπορείτε να δείτε από την φωτογραφία που δημοσιεύει το zougla.gr, ο Δημήτρης Διατσίδης βρίσκεται πάνω σε μοτοσικλέτα χωρίς κράνος προκαλώντας βεβαίως πολλά ερωτηματικά! Απίστευτο θα πείτε οι περισσότεροι και ιδίως όταν πρόκειται για έναν άνθρωπο της…πιάτσας. Η απάντηση στο σοβαρό αυτό ερώτημα κρύβεται στην ίδια την φωτογραφία, αρκεί να την κοιτάξετε καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διότι η συγκεκριμένη είναι στατική εικόνα και προέρχεται από το περίπτερο της Suzuki που βρίσκεται στην μεγαλύτερη έκθεση μοτοσικλέτας ΕΙCMA στο Μιλάνο!

Ο Δημήτρης Διατσίδης...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης