Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους επισκέπτες της φετινής έκθεσης EICMA 2021 στο Μιλάνο. Η Yamaha Από το 2022 ο Rossi θα βρίσκεται στο MotoGP από τη μεριά του manager!ανακοίνωσε πως ο Valentino Rossi θα δώσει το παρόν στην έκθεση δίνοντας ακόμα μια ώθηση στο κορυφαίο γεγονός του κόσμου της μοτοσικλέτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Rossi θα εμφανιστεί στις 25 Νοεμβρίου στην MotoLive Arena της έκθεσης και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στα εισιτήρια καθώς λόγω των περιορισμών Covid-19 απαγορεύεται ο συνωστισμός. Όποιος θέλει να δει από κοντά στον θρύλο του MotoGP θα πρέπει να κάνει κράτηση στο εισιτήριο του μέχρι τις 9 Νοεμβρίου, ενώ στις 18 Νοεμβρίου θα υπάρξει ειδική πλατφόρμα για να δηλωθούν οι καθορισμένες θέσεις του κάθε επισκέπτη σε ειδική θέση στην Arena.

Στο Misano αποθεώθηκε από εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές του.

Ένας γύρος ακόμα για τον Vale!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το event της Yamaha θα ονομάζεται One More Lap κάτι που είναι εμπνευσμένο από το γεγονός ότι ο Valentino Rossi εγκαταλείπει τους αγώνες στο τέλος της φετινής σεζόν. Στη Βαλένθια ο Rossi θα κρεμάσει τα… γάντια του αφήνοντας πίσω του μια απίθανη κληρονομιά η οποία δύσκολα θα ξεπεραστεί. Στην καριέρα του ο Ιταλός έχει κατακτήσει επτά τίτλους στη μεγάλη κατηγορία των Grand Prix με 89 νίκες και 199 βάθρα.

Όσοι λοιπόν δεν θα δείτε από κοντά τον “Γιατρό” στους δύο τελευταίους αγώνες της χρονιάς θα έχετε ακόμα μια ευκαιρία να αποχαιρετήσετε τον Rossi στην έκθεση EICMA μέσω του One More Lap της Yamaha

Πέταξε ακόμα και το κράνος του στους θεατές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O σταρ του TikTok, Khaby Lame συναντά τους ήρωες του στο MotoGP

Τέσσερις ομάδες ετοιμάζει ο Valentino Rossi για το 2022

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης