Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το τριήμερο τεστ του Andrea Dovizioso με την Aprilia κύλησε ομαλά με τον Ιταλό να μένει ικανοποιημένος Ο Dovi τόνισε πως η μοτοσικλέτα έχει τα θετικά και τα αρνητικά της.από τη μοτοσικλέτα. Η δουλειά που έγινε ήταν επαγγελματική, σαν να είναι ήδη αναβάτης της Aprilia και αυτό που προτίμησε να κάνει ήταν να αισθανθεί άνετα στη σέλα της μοτοσικλέτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιταλός δεν θέλησε να μιλήσει για τα χαρακτηριστικά της RS-GP λέγοντας μόνο ότι η αίσθηση ήταν καλή και οι χρόνοι δεν ήταν κακοί. Εκεί όμως που στάθηκε είναι ότι, αν το πλάνο της Aprilia είναι επαγγελματικό και σωστό, τότε θα αγωνιστεί φέτος ως wildcard στο πλαίσιο ενός οργανωμένου σχεδίου.

Βήμα βήμα θα γίνει η προσαρμoγή του Dovizioso στην Aprilia.

Μέσα στο project είναι και η συμμετοχή σε αγώνα του 2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που έχουμε στο τραπέζι είναι το επόμενο τεστ στο Mugello. Θέλω να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, δεν θέλω απλώ να οδηγήσω σε έναν αγώνα, θέλω να γίνει με τον σωστό τρόπο» τόνισε ο πρώην αναβάτης της Ducati.

Στις 12 Μαΐου είναι προγραμματισμένο το επόμενο τεστ του Dovi με την Aprilia στην πίστα του Mugello. Αν και εκεί τα πράγματα είναι θετικά, τότε ίσως τον δούμε μετά το καλοκαίρι να αγωνίζεται με τη RS-GP επίσημα το 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MotoGP Πορτογαλία: Προβλέψεις για το GP στο Portimao

Έκανε τους πρώτους γύρους με την Aprilia ο Dovizioso

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης