Νέες προνομιακές τιμές για τα best seller της Benelli

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022, 11:30
Νέες προνομιακές τιμές για τα best seller της Benelli

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το καλοκαίρι πλέον μας έχει επισκεφτεί και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή να κάνεις το σημαντικό βήμα της Από 1η Ιουνίου μέχρι 31 Ιουλίου ισχύει η προσφορά!απόκτησης μιας νέας μοτοσικλέτας. Η Benelli μάλιστα έχει φροντίσει να κάνει τη ζωή του αγοραστή πολύ πιο εύκολα προχωρώντας σε μοναδική προσφορά στα κορυφαία μοντέλα της. Από την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού και μέχρι το τέλος Ιουλίου τα TRK 502, TRK 502X και Leoncino 500 Trail θα είναι διαθέσιμα σε προνομιακές τιμές.

Η τιμή του TRK 502 διαμορφώνεται στα 6.300€, του TRK 500X στα 6.980€, ενώ του Leoncino 500 Trail στα 6.980€. Στις τιμές περιλαμβάνονται τα τέλη ταξινόμησης όπως και τα έξοδα έκδοσης πινακίδας, ενώ όλα τα μοντέλα συνοδεύονται του 2022 συνοδεύονται από 3 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης. Παράλληλα, η αγορά οποιουδήποτε μοντέλου της Benelli μπορεί να πραγματοποιηθεί με 30% προκαταβολή και σε έως 24 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας ή με ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα μέσω τραπέζης.

Σημαντική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα κορυφαία μοντέλα της Benelli.

Το πιο δημοφιλές μοντέλο της Benelli είναι το TRK 502 το οποίο έχει αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό. Ο κινητήρας είναι δικύλινδρος σε σειρά με απόδοση 47,6 ίππους και 46Nm ροπής και συνοδεύεται από 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και προηγμένο ηλεκτρονικό ψεκασμό. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό, ενώ στις αναρτήσεις συναντάμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι 50mm εμπρός και ένα μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα συναντάμε έναν δίσκο 320mm εμπρός και έναν δίσκο 260mm με σύστημα ABS της Bosch, ενώ οι τροχοί είναι 17 ιντσών.

Η TRK 502X έχει αγκαλιαστεί από το ελληνικό κοινό.

Το καλοκαίρι μόλις απέκτησε νόημα

Στην περίπτωση του TRK 502X οι τροχοί είναι ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με ελαστικάΤο ρεζερβουάρ των 20 λίτρων στα TRK εξασφαλίζει πολλά χιλιόμετρα αυτονομίας στο ταξίδι. της Metzeler. Επιπλέον, συναντάμε μεγάλη ζελατίνα προστασίας, αεροδυναμικό φέρινγκ, χούφτες προστασίας, ενώ το σύστημα εξάτμισης είναι διαφορετικό. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 235 κιλά γεμάτο. Το τρίτο μοντέλο της προσφοράς της Benelli είναι το Leoncino 500 Trail. Το όμορφο μοντέλο διαθέτει τον ίδιο κινητήρα με τα TRK 502, ενώ δανείζεται τις ποιοτικές αναρτήσεις και τα φρένα του adventure μοντέλου. Οι τροχοί είναι ακτινωτοί 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω, ενώ χαρακτηριστική λεπτομέρεια της μοτοσικλέτας είναι το τρισδιάστατο λιοντάρι στο εμπρός φτερό.

Τα μοντέλα της Benelli μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway. Η προωθητική ενέργεια #benellisou θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 31 Ιουλίου 2022.

Το Leoncino έχει σύμμαχο την όμορφη ρετρό αισθητική και την ευχάριστη οδηγική συμπεριφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «μικρομέγαλο» της Benelli

Μπαίνει σε δίαιτα το Benelli TRK 502X

Το Benelli TRK 251 έχει το «μέταλλο» του καθημερινού πρωταθλητή

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022, 11:30