Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πολλές ενδιαφέρουσες νέες εκδόσεις ετοιμάζει η Royal Enfield για το σημαντικό μοντέλο της Himalayan. Το Σχεδιαστικά θα ξεφεύγει αρκετά από το υπάρχον, vintage, μοντέλο.Adventure μοντέλο της ινδικής φίρμας είναι πολύ δημοφιλές τόσο στις ασιατικές αγορές όσο και στις αγορές της Ευρώπης, με αποτέλεσμα η εταιρεία να επενδύει πάνω του ετοιμάζοντας διαφορετικές εκδόσεις για να εμπλουτίσει την γκάμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη έχουμε δει σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες να δοκιμάζεται ένα νέο Himalayan 411 Scram, το οποίο είναι μια scrambler έκδοση του μοντέλου. Η Royal Enfield έχει ανακοινώσει επίσης ότι ετοιμάζει ένα Himalayan με τον δικύλινδρο κινητήρα 650 κ.εκ. του Interceptor, ενώ οι τελευταίες φήμες αναφέρουν για ένα ακόμα πιο off-road προσανατολισμένο μοντέλο το οποίο θα φέρει εντελώς καινούργιο κινητήρα.

Κάπως έτσι φαντάζονται πως θα είναι το Himalayan 450 στο ινδικό BikeWale.

Καινούργια προσέγγιση για το κλασικό Himalayan

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Himalayan 450 θα είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 450 κ.εκ. ο οποίος θα αποδίδει κοντά Στόχος είναι να ανταγωνιστεί το KTM 390 Adventure και το Honda CB500X.στους 40 ίππους. Αυτό σημαίνει σχεδόν διπλασιασμό της ισχύος σε σχέση με το υπάρχον Himalayan 411, το οποίο αποδίδει 25 ίππους, ενώ και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του θα έχει αναβαθμίσεις. Η σέλα θα είναι ενιαία, οι αναρτήσεις θα έχουν μεγάλες διαδρομές, ο εμπρός τροχός θα είναι 21 ιντσών, ενώ και στο κομμάτι του σχεδιασμού θα φέρει πολλές φρέσκιες πινελιές.

Η νέα αυτή πλατφόρμα του Himalayan 450, εκτός από το χωμάτινο μοντέλο, είναι βέβαιο πως θα δώσει και μια ακόμα έκδοση, περισσότερο αφοσιωμένη στο ταξίδι. Η νέα μοτοσικλέτα πάντως αναμένεται να είναι έτοιμη το 2023 και ίσως παρουσιαστεί παράλληλα με το Himalayan 650.

Τα 120 χρόνια της Royal Enfield μέσω του Himalayan.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Royal Enfield κατακτά τον Νότιο Πόλο

Οι 120 επετειακές Royal Enfield πουλήθηκαν σε 2 λεπτά!

Το Himalayan της Royal Enfield είναι ο καρδιοκατακτητής των δύο τροχών

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης