Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Peugeot παρουσίασε το καινούριο της ηλεκτρικό ποδήλατο το οποίο είναι προσανατολισμένο για κίνηση Η Peugeot έχει στην γκάμα της 19 ηλεκτρικά ποδήλατα!στην πόλη. Πρόκειται για το e-C01 Crossover, ένα μοντέλο το οποίο έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων της γαλλικής φίρμας και έχει ενταχθεί στη σειρά eCity με έμφαση στις διαδρομές της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Peugeot διαθέτει ήδη 15 ηλεκτρικά ποδήλατα στην γκάμα της, από ποδήλατα πόλης, τουρισμού, μέχρι και εκτός δρόμου. Το eC01 υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό στην γκάμα της Peugeot, αλλά η έκδοση Crossover είναι εντελώς νέα. Βασικό της χαρακτηριστικό είναι η τοποθέτηση των μπαταριών στο εμπρός μέρος του σκελετού με χωρητικότητα 500Wh και αυτονομία περίπου 120 χιλιομέτρων οι οποίες είναι αποσπώμενες με εύκολο και πρακτικό τρόπο.

Με ελαστικά all terrain για έχεις πρόσβαση και σε ήπιες χωμάτινες διαδρομές

Αξιόπιστες λύσεις σε ηλεκτροκινητήρα, φρένα, μετάδοση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ηλεκτροκινητήρας είναι της Bosch Performance CX ο οποίος αποδίδει 63Nm ροπής και συνεργάζεται με Η τιμή του eC01 είναι κοντά στα 2.600€ένα 10τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων της Shimano Deore. Τα φρένα είναι επίσης της Shimano της σειράς MT201, ενώ το πλαίσιο βοηθάει στην ευχρηστία χάρη στην έξυπνη σχεδίασή του. Στην εργονομία κυρίαρχο ρόλο παίζει η πίσω σχάρα αποσκευών, ενώ στάνταρ στον εξοπλισμό είναι τα φώτα εμπρός και πίσω και το κάλυμμα της αλυσίδας.

Το eC01 Crossover είναι ένα υβριδικό ποδήλατο πόλης με πιο χοντρά ελαστικά 57mm για κίνηση ακόμα και σε χωμάτινες διαδρομές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ηλεκτρικό ποδήλατο της Mercedes-Benz EQ Formula E

Αποκτήστε e-Bike αποσύροντας το συμβατικό σας ποδήλατο

Μπαίνει και στα ηλεκτρικά ποδήλατα η Harley Davidson

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης