Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Δεν πέρασαν παρά μερικές εβδομάδες από τις πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες του νέου 302R της Benelli Οι μοτοσικλέτες της Benelli σχεδιάζονται στο Pesaro της Ιταλίαςκαι το μοντέλο παρουσιάστηκε επίσημα στην Ασία. Πρόκειται για ένα σύγχρονο supersport μοντέλο με πολλές αναβαθμίσεις τόσο στην εμφάνιση όσο και στα ηλεκτρονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φέρινγκ της μοτοσικλέτας είναι εντελώς καινούριας σχεδίασης με το εμπρός φωτιστικό σώμα να θυμίζει έντονα τις παλιές καλές εποχές του Tornado Tre με τους κάθετα τοποθετημένους προβολείς. Τα γραφικά είναι επίσης καινούρια με περισσότερο μαύρο χρώμα να έχει προστεθεί στη “κοιλιά” του φέρινγκ.

TFT οθόνη έγχρωμη, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και ρεζερβουάρ 14 λίτρων

Ανανεωμένος κινητήρας με προδιαγραφές ρύπων Euro5 και 35 ίππους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας παραμένει δικύλινδρος σε σειρά 300 κ.εκ. με απόδοση 35,17 ίππους, ενώ είναι Οι αναρτήσεις ρυθμίζονται ως προς την προφόρτισηπροσαρμοσμένος στις προδιαγραφές Euro5. Αναβαθμίσεις έχουμε στις αναρτήσεις με το ανεστραμμένο πιρούνι 41mm να έχει ρύθμιση προφόρτισης, όπως και το μονό αμορτισέρ πίσω.

Στον εξοπλισμό, καινούρια είναι τα όργανα με μια έγχρωμη οθόνη TFT να αναλαμβάνει την πληροφόρηση, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι LED εμπρός και πίσω. Το βάρος του 302R είναι μειωμένο κατά 8 κιλά κυρίως χάρη στο νέο πλαίσιο το οποίο είναι σημαντικά πιο ελαφρύ.

Το ανανεωμένο Benelli 302R είναι πολύ πιθανό να το δούμε στην Ευρώπη καθώς προσφέρει πολύ ανταγωνιστικό πακέτο και με τις προδιαγραφές Euro5.

Το εμπρός φωτιστικό σώμα θυμίζει τη χρυσή εποχή του 2000 με το Tornado Tre

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επεκτείνεται η συνεργασία Super Soco και Jorge Lorenzo

Τετρακύλινδρο TNT 600 ετοιμάζει η Benelli!

Δυνατά μπαίνει στο 2021 η Benelli

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης