Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Honda μας έχει συνηθίσει στην τακτική «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» και καλά κάνει διότι προσφέρειH τιμή του Africa είναι 15.850€ και 17.150€ με DCT. σιγουριά και ποιότητα στα προϊόντα της. Για το 2023 λοιπόν προχώρησε σε χρωματικές αναβαθμίσεις στο κορυφαίο της adventure μοντέλο διατηρώντας τον εξαιρετικό χαρακτήρα, τον πλούσιο εξοπλισμό και τον ιδανικό κινητήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2023 λοιπόν η Honda προχώρησε στη δημιουργία δύο νέων χρωματισμών που είναι το μαύρο ματ και το μπλε/λευκό/κόκκινο που προέρχεται από το κλασικό αγωνιστικό χρωματισμό των μοντέλων της Honda. Στην έκδοση Adventure Sports, προστέθηκε η εντυπωσιακή ματ γκρι έκδοση όπως και η λευκή με τα αγωνιστικά γραφικά, ενώ υπάρχει πλέον διαθέσιμη και η μαύρη έκδοση Ballistic με βαμμένο και το πλαίσιο σε μαύρο χρώμα.

Ένα εντυπωσιακό στοιχείο στις πωλήσεις του Africa Twin είναι το γεγονός ότι στην Ευρώπη πάνω από το 50% των μοντέλων που πωλούνται είναι εξοπλισμένα με το αυτόματο κιβώτιο DCT. Αυτό δείχνει το πόσο αρέσει το συγκεκριμένο σύστημα, το πόση μεγάλη ευκολία χαρίζει στον αναβάτη και φυσικά το πόσο αξιόπιστο είναι ακόμα και συνθήκες κίνησης εκτός δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τεχνικό κομμάτι, το Africa διατηρεί τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 1.084 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 102 ίππους και 105Nm ροπής. Οι αναρτήσεις και το πλαίσιο είναι ίδια, όπως και το βάρος και τα φρένα της μοτοσικλέτας.

Δείτε γιατί οι περισσότεροι προτιμούν το DCT.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης