Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Harley Davidson συνεχίζει να παρουσιάζει νέες εκδόσεις και μοντέλα για το 2022 αποδεικνύοντας ότι έχει Ο κινητήρας σε όλα τα μοντέλα είναι ο γνωστός Milwaukee-Eight 114 των 1.868 κ.εκ.τη θέληση να ανακτήσει την κορυφαία θέση που είχε τα προηγούμενα χρόνια στις αγορές όλου του κόσμου. Τελευταία προσθήκη στην γκάμα της είναι η σειρά Apex η οποία αφορά τα μοντέλα Road Glide Limited, Road King Special, Road Glide Special, Street Glide Special και Ultra Limited.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασικό χαρακτηριστικό των μοντέλων είναι το βάψιμο το οποίο είναι εμπνευσμένο από την αγωνιστική κληρονομιά της Harley Davidson στις πίστες flat track. Το εργοστάσιο από το Μιλγουόκι έχει κερδίσει αμέτρητους τίτλους στις χωμάτινες οβάλ πίστες με την XR750 και τώρα ήρθε η ώρα να τιμηθεί με την σειρά Apex. Ο χρωματισμός που κυριαρχεί στα μοντέλα είναι το μαύρο με το γκρι τα οποία συνοδεύονται από τις χαρακτηριστικές πορτοκαλί ρίγες στο εμπρός φτερό, στο ρεζερβουάρ, στα πλαϊνά καπάκια και τις βαλίτσες.

Πολύ ιδιαίτερη είναι η χρησιμοποίηση της τεχνικής Bar & Shield στο βάψιμο των μοτοσικλετών σε όλα τα σημεία με γκρι απόχρωση, ενώ η Harley διαθέτει και μια σημαντική γκάμα από χάλκινα αξεσουάρ για τη συγκεκριμένη σειρά. Κορυφαίο μοντέλο της σειράς είναι η Ultra Limited η οποία είναι εξοπλισμένη με όλα τα τουριστικά αξεσουάρ της εταιρείας, όλα τα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης και όλα τα συστήματα infotainment της Harley.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης