Τα εφετινά βραβεία μοτοσυκλέτας της Ινδίας είχαν έναν ενδιαφέροντα νικητή στην κατηγορία του design. Το MV Agusta Brutale 800 RR.

Στη σχετική τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Βομβάη, έγινε η απονομή των Βραβείων Μοτοσυκλέτας για το 2019, με τις υποψήφιες να είναι τα μοντέλα του 2018. Αν σας φαίνεται «κάπως» η Ινδία και τα εν λόγω βραβεία, τότε απλώς αναλογιστείτε την εκεί αγορά της μοτοσυκλέτας και το τι αντίκτυπο έχουν τα βραβεία αυτά που διανύοντας τον 14ο χρόνο τους έχουν πλέον διαστάσεις καθιερωμένου θεσμού. Εκεί, δημοσιογράφοι, celebrities κι άλλες γνωστές προσωπικότητες της Ινδίας τεστάρουν και κρίνουν τις μοτοσυκλέτες. Στον τομέα της σχεδίασης, διέπρεψε η MV Agusta με το Brutale 800RR.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε ευχαριστημένοι από την επιτυχία του μοντέλου μας στα εφετινά βραβεία μοτοσυκλέτας της Ινδίας» δήλωσε ο CEO της MV Agusta, Timur Sardarov, ενώ συμπλήρωσε: «Μας τιμά αυτή η αναγνώριση που προέρχεται από ένα τόσο εξειδικευμένο πάνελ και από μια χώρα που αντιπροσωπεύει μια σημαντική αγορά για μοτοσυκλέτες υψηλής ποιότητας. Αυτό το βραβείο είναι ένα βραβείο για την ιταλική αίσθηση, πάθος και αγωνιστική παράδοση. Χάρη στην εξαιρετική δουλειά των συνεργατών μας από τη Motoroyale, το Brutale 800 RR είναι ήδη πολύ δημοφιλές στην Ινδία και αναμένουμε ότι αυτή η σημαντική αναγνώριση θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία μας τόσο σε αυτήν τη χώρα όσο και σε διεθνές επίπεδο».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης