Του Νίκου Τσαμάνδουρα

Η «υψηλής ραπτικής» μοτοσυκλέτα που πολλοί ανυπομονούσαν να δουν στις εκθέσεις θα έρθει μέσα στο 2020 με την πλήρη της ονομασία να είναι «Superveloce Serie Oro».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχουμε αναφερθεί πάμπολλες φορές στη στασιμότητα της Ιταλικής φίρμας ως προς την απουσία νέων μοντέλων, η οποία από χρόνο σε χρόνο μεταφραζόταν σε «ειδικές» εκδόσεις παλαιότερων. Κάπου εδώ όμως φαίνεται πως και οι ίδιοι οι άνθρωποι της MV βαρέθηκαν να βλέπουν πάνω στις μοτοσυκλέτες τους τα αρχικά του Lewis Hamillton και το λογότυπο της Pirelli και επιτέλους έδωσαν μια νέα πρόταση στο κοινό τους, έστω με έναν ήδη υπάρχοντα κινητήρα. Το Superveloce ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά. Με σχεδιαστικές καταβολές στο αγωνιστικό γίγνεσθαι της δεκαετίας του ’70 δείχνει τον ξεκάθαρο προορισμό του, που δεν είναι άλλος από τα σαλόνια και όχι τα.. αλώνια της καθημερινής χρήσης.

Βέβαια οι αναφορές στο παρελθόν μένουν μόνο στο οπτικό κομμάτι καθώς στα υπόλοιπα συναντάμε σύγχρονη τεχνολογία. Οθόνη TFT στη θέση των οργάνων, ride by wire (ηλεκτρονικό) γκάζι, νέες χαρτογραφήσεις και ηλεκτρονικά βοηθήματα  συνοδεύουν τον κινητήρα των 799 κυβικών εκατοστών και 148 ίππων. «Είναι μια από τις πιο άγριες και στυλάτες μοτοσυκλέτες που έχουμε φτιάξει. Εκφράζει απόλυτα την κληρονομιά, το design και την τεχνολογία της MV Agusta. Από τη στιγμή που παρουσιάστηκε στην EICMA τον περασμένο Νοέμβριο ξέραμε πώς είχαμε κάτι ακαριαία κλασικό», δήλωσε ο CEO της εταιρείας Timur Sardanov.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι αναμενόμενο, μια τέτοια μοτοσυκλέτα δε θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται και από ένα πλήθος προϊόντων και αξεσουάρ αναβάτη που δένουν αρμονικά με το όλο lifestyle του Superveloce. Αν θέλετε περαιτέρω πληροφορίες για το νέο μοντέλο μπορείτε να τις δείτε στο site της εταιρίας ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την παλαιότερη μας αναφορά εδώ.

Όλα αυτά συμβαίνουν με το δυνατό χαρτί του Superveloce να είναι η αισθητική, η οποία «μαζεύει» βραβεία και διακρίσεις όπως εκείνη του Concorso d’Eleganza Villa d’Este για το concept της χρονιάς 2019.

«Δυνατό» τουλάχιστον μπορεί να χαρακτηριστεί και το promo video της μοτοσυκλέτας που μας έκανε αφενός να ενθουσιαστούμε με ποικίλους τρόπους, αφετέρου να ψάξουμε και άλλες δουλειές του σκηνοθέτη του.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Desire is about contemplation and then, ultimately, desire is about possession. The Superveloce 800 Serie Oro is finally available for pre-orders at mvagusta.com and at your nearest MV Agusta dealer. Make yours the bike that won the Award in “Concept Bikes” Class at @concorsodeleganza_vde 2019. #MVAgustaSuperveloce #MVAgustaMotor #MotorcycleArt #MVAgusta #motorcycle #motorcycles #motorcyclesdiaries #motorcyclesofinstagram #instamotorcycle #motorcyclelife #motorcyclephotography #motorcycleracing #motorcyclelifestyle #motorcycledreams #bikeporn #instamoto #instamotogallery #motolife #motorbike #bikersofinstagram #universalbikers

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MV Agusta Motor (@mvagustamotor) στις

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης