Μερικές μέρες από την ανακοίνωση της διάθεσης τους, οι δυο νέες μοτοσυκλέτες της MV Agusta βρήκαν ήδη τους αγοραστές τους!

Για λίγους τυχερούς και εκλεκτούς ήταν έτσι και αλλιώς βέβαια, καθώς και το Brutale και το Superveloce ήταν δύο μοντέλα των οποίων η παραγωγή ήταν περιορισμένη στις 300 μοτοσυκλέτες έκαστη. Επομένως δεν πήρε και πολύ στους απανταχού λάτρεις της Ιταλικής εταιρίας να προπαραγγείλουν μέσω των αντίστοιχων online πλατφορμών τις μοτοσυκλέτες τους, με αποτέλεσμα να εξαντληθούν σε χρόνο ρεκόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφενός το Superveloce ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για την ιδιαίτερη αισθητική του, την οποία είχαμε δει εκτενώς εδώ αλλά με την πλέον προκλητική της μορφή εδώ, αφετέρου δε το Brutale του λίτρου κερδίζει πέρα από το σχεδιαστικό κομμάτι και λόγω των επιδόσεων του. Και πως αλλιώς θα μπορούσε να είναι άλλωστε, αφού ο κινητήρας έρχεται από το F4 RC, κάτι που μεταφράζεται σε 208 ίππους και πάνω από 300χλμ/ώρα τελική!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την επιτυχία των δυο νέων μοντέλων. Είναι κάτι που αποδεικνύει πως είμαστε στο σωστό δρόμο για να συνεχίσουμε την ένδοξη παράδοση της MV Agusta.», δήλωσε μεταξύ άλλων ο CEO της MV Agusta, Timur Sardanov. Οι ακριβοθώρητες μοτοσυκλέτες θα φτάσουν στους ιδιοκτήτες τους το Νοέμβριο του 2019 όσον αφορά στο Brutale 1000 και το Μάρτιο του 2020 όσον αφορά στο Superveloce 800.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης