Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι περισσότερες, αν όχι όλες, εταιρείες κατασκευής μοτοσικλετών έχουν ασχοληθεί αρκετά με τη νέα μόδα Η βάση θα είναι το Rebel 500, το cruiser μοντέλο της Honda.των scrambler, νέο ρετρό μοτοσικλετών βγάζοντας πολύ ενδιαφέροντα και όμορφα μοντέλα. Η Honda είναι από τις εταιρίες που δεν έχουν ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη κατηγορία, κάτι που προκαλεί ερωτηματικά καθώς έχει ότι ακριβώς χρειάζεται για να δώσει στο κοινό ένα ποιοτικό scrambler.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχουμε ξαναπεί ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Αυτό συμβαίνει και με τις εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι οποίες εμφανίζουν ένα νέο scrambler μοντέλο το οποίο φέρει το σήμα της Honda και χρησιμοποιεί τον κινητήρα του CB500. Η Honda διαθέτει ήδη το Rebel 500 στην κατηγορία των cruiser και πάνω σε αυτό φαίνεται πως θα πατήσει για να σχεδιάσει το νέο της CL500 Scrambler.

Σχέδιο μιας μικρότερης έκδοσης CL250 Scrambler.

Πανέμορφο σχέδιο, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα υλοποιηθεί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το AutoBy από την Ιαπωνία, η Honda είναι πολύ πιθανό να έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του Η Εκτός από το CL500 ίσως έχουμε και ένα μικρότερο CL250 με μονοκύλινδρο κινητήρα.νέου μοντέλου, με τους Ιάπωνες ωστόσο να μην έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημα. Το CL500 θα είναι βασισμένο σχεδιαστικά στο CL72 του 1962 το οποίο μπορεί να μην ήταν scrambler, ωστόσο με μικρές αλλαγές θα μπορούσε εύκολα να γίνει. Το εμπρός φωτιστικό σώμα είναι στρογγυλό, το ίδιο και τα όργανα πληροφοριών, το ρεζερβουάρ είναι τύπου σταγόνας, ενώ η σέλα είναι επίπεδη. Οι εξατμίσεις βγαίνουν ψηλά, στη μία μεριά της μοτοσικλέτας, ενώ πλαίσιο, αναρτήσεις και ψαλίδι προέρχονται από τη σειρά CB500 της Honda.

Ο κινητήρας αναμένεται να είναι ο γνωστός δικύλινδρος σε σειρά των 471 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 47,6 ίππους και 43Nm ροπής. Το κιβώτιο είναι μηχανικό έξι σχέσεων, ενώ οι τροχοί είναι χυτοί αλουμινένιοι 17 ιντσών. Ο χρόνος θα δείξει αν τελικά η Honda προχωρήσει στην κατασκευή ενός τόσο όμορφου μοντέλου.

Το CL75 θα γίνει η βάση για το νέο αυτό μοντέλο... αν πραγματοποιηθεί ποτέ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρυλικό Monkey της Honda επιστρέφει το 2022 για να χαρίσει χαμόγελα

Σε ποια σημεία βελτίωσε η Honda το SH125 του 2022

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης