Οι αναβαθμίσεις που θα λάβουν ορισμένα μοντέλα της BMW για το 2018 θα είναι κυρίως στυλιστικές, θα δούμε όμως και την προσθήκη τεχνολογιών όπως το «BMW Motorrad Connectivity». Ρόλος αυτού θα είναι η επικοινωνία του κινητού του αναβάτη με τη μοτοσυκλέτα, για χρήση λειτουργιών όπως η πλοήγηση, η διαχείριση μουσικής και κλήσεων. Όλα αυτά μέσω εφαρμογής και πρωτοκόλλου επικοινωνίας Bluetooth σε μια οθόνη 6.5 ιντσών. Ας δούμε τώρα πιο αναλυτικά τι ισχύει για κάθε μοντέλο χωριστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

R 1200 GS/Adventure

Εδώ συναντάμε δύο νέα οδηγικά προγράμματα, τα Dynamic Pro και Enduro Pro, ενώ θα είναι διαθέσιμη και νέα ψηλότερη σέλα. Ουσιαστική στο θέμα της ασφάλειας είναι η προσθήκη του συστήματος κλήσης έκτακτης ανάγκης. Στο αισθητικό κομμάτι, τη διαφορά θα κάνουν οι επανασχεδιασμένοι Led προβολείς, ενώ η BMW αποχαιρετά τους παλιούς κόκκινους και λευκούς χρωματισμούς για χάρη των ονομαζόμενων Rally και Exclusive, με τον πρώτο -όπως δηλώνει το όνομα του- να παραπέμπει οπτικά σε αγωνιστικό ύφος, με τα αντίστοιχα λογότυπα και προστατευτικά. Ο δεύτερος θα είναι σε πιο «επίσημο» και πολιτισμένο ύφος, με τόνους του γκρι, του χρυσού και του μαύρου.

R1200RT

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα «μεγάλα τουριστικά τέκνα» των Γερμανών εξοπλίζονται με επανασχεδιασμένους Led προβολείς (στον προαιρετικό εξοπλισμό) καθώς επίσης και (πάλι προαιρετικά) με νέες, εξατομικευμένου στυλ χρωματικές λεπτομέρειες.

K1600GT/GTL/B

Τα «μεγάλα τέκνα» των Γερμανών, εξοπλίζονται για το 2018 με επανασχεδιασμένους Led προβολείς (στον προαιρετικό εξοπλισμό) καθώς επίσης και (πάλι προαιρετικά) νέες, εξατομικευμένου στυλ χρωματικές λεπτομέρειες.

R1200R/RS – S1000XR – C650 Sport/GT – F700/800GS/Adventure

Το 2018 θα φέρει μόνο αισθητικές αλλαγές στα παραπάνω μοντέλα, με νέους χρωματικούς συνδυασμούς αλλά και την κατάργηση ορισμένων από τους παλιούς διαθέσιμους.

Στο ακόλουθο βίντεο μπορούμε να δούμε και τα εν λόγω μοντέλα αλλά και τις αλλαγές τους :
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης