Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Marc Marquez, στη διάρκεια του Grand Prix της Αυστρίας, επισκέφτηκε το γκαράζ της Repsol Honda και Μπορεί να δούμε ακόμα και μέσα στο 2022 τον Marquez να αγωνίζεται.έγινε αποδεκτός με ενθουσιασμό. Ο Ισπανός είχε δηλώσει τότε ότι περιμένει μια τελευταία εξέταση από τους γιατρούς για να περάσει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και της επιστροφής του στη δράση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από δύο ημέρες ο Marquez επισκέφτηκε το νοσοκομείο Ruber Internacional Hospital στη Μαδρίτη προκειμένου να συναντηθεί με την ομάδα γιατρών που τον παρακολουθεί και αποτελείται από τους Dr Joaquin Sanchez Sotelo, Dr Samuel Antuna και Dr Angel Cotorro. Οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν έδειξαν μια εξαιρετική εξέλιξη στην αποθεραπεία του χεριού του με αποτέλεσμα οι γιατροί να του επιτρέψουν να εντατικοποιήσει το πρόγραμμα προπόνησης και να προσθέσει περισσότερα βάρη.

 

Το ακόμα πιο θετικό είναι το γεγονός ότι οι γιατροί επέτρεψαν στον Marquez να οδηγήσει ξανά μοτοσικλέτα για να διαπιστώσει την κατάσταση του χεριού του σε πραγματικές συνθήκες. Αυτό σημαίνει ότι ο Ισπανός θα προγραμματίσει προπόνηση με motocross μοτοσικλέτα, με σπορ μοτοσικλέτα σε πίστα και αν όλα πάνε καλά θα πάρει μέρος στο μονοήμερο τεστ του MotoGP μετά τον αγωνιστική τριήμερο στο Misano.

Ο Dr Joaquin Sanchez Sotelo, δήλωσε: «Σήμερα είχα την ευκαιρία να αξιολογήσω τον Marc Marquez με θέμα την χειρουργική επέμβαση που έγινε στο νοσοκομείο Mayo. Ευτυχώς, ο Marc Marquez έχει ανακτήσει σημαντικό μέρος της κίνησης στο χέρι και οι μύες έχουν αναρρώσει πολύ καλά. Κάναμε ραδιογράφημα και μια ακτινογραφία η οποία μας έδειξε ότι το κόκαλο έχει ενωθεί πλήρως».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης