Το αγωνιστικό 2019 είναι προ των πυλών. Παρουσιάσεις και δοκιμές είναι υπο εξέλιξη και η περιβολή της φετινής Yamaha είναι από αυτές που ξεχώρισαν.

Η παρουσίαση έλαβε χώρα στη Τζακάρτα της Ινδονησίας πριν από μερικές μέρες. Η αποκάλυψη της μοτοσυκλέτας έφερε στο φως την απουσία της Movistar από τη θέση του χορηγού. Στη θέση της πλέον γνωστή εταιρία ενεργειακών ποτών. Το αποτέλεσμα είναι να κυριεύει το μάυρο και το μπλε, με τη YZR-M1 να είναι πιο «σκοτεινή» από ποτέ. Σημειώστε ότι πλέον η μοτοσυκλέτα του Maverick Viniales φέρει πλέον τον αριθμό 12 αντί 25.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Lin Jarvis:

«Ειλικρινά, δεν χρειαζόμαστε μια επανάσταση αυτή τη στιγμή. Χρειαζόμαστε εξέλιξη. Στα τέλη του περασμένου έτους ήμασταν πολύ κοντά. Πρέπει να είμαστε τέλειοι σε κάθε τομέα. Αν τώρα κάνουμε την επανάσταση, ίσως και να χάσουμε τη βάση μας. Δεν υπάρχει τίποτα ριζοσπαστικό (στη νέα μοτοσυκλέτα). Περάσαμε τον περισσότερο χρόνο στη Βαλένθια επιλέγοντας τον κινητήρα μας, οπότε τώρα θα έχουμε μία ή δύο επιλογές.»
Μένει να δούμε αν η Yamaha θα καταφέρει να ξορκίσει τους δαίμονες των περασμένων ετών, βγάζοντας στην πίστα μοτοσυκλέτες που να μπορούν να ανταπεξέλθουν στον ανταγωνισμό. Τίποτα δε συνοψίζει καλύτερα το κλίμα στην ομάδα από τα λόγια και πάλι του Jarvis:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ειλικρινά, δεν ξέρω τι θα γίνει, ελπίζουμε ότι όλα θα λειτουργήσουν καλά»…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης