Του Νίκου Τσαμάνδουρα

Αν κάποιος ήξερε σήμερα να χορέψει το.. αργεντίνικο τανγκό καλύτερα από όλους, αυτός ήταν ο Marc Marquez ο οποίος πήρε άλλη μια pole position στο Termas de Rio Hondo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κατατακτήριες χρονομετρήσεις της Αργεντινής μας προϊδεάζουν για ένα άκρως ενδιαφέροντα αγώνα. Στη 2η θέση των χρονομέτρων συναντάμε το Maverick Viniales, που οριακά πίσω του έχει τον Andrea Dovizioso. Τρεις διαφορετικοί κατασκευαστές λοιπόν με διαφορά κάτω των 0.2’’. Ο Valentino Rossi ανοίγει τη 2η σειρά της σχάρας εκκίνησης, ενώ δίπλα του θα έχει τους Jack Miller και Franco Morbidelli με Pramac Ducati και Petronas Yamaha αντίστοιχα.

Με μια ακόμα Petronas Yamaha, εκείνη του Fabio Quartararo κάνει πρεμιέρα η 2η του grid, ο οποίος με τη σειρά του έχει πλάι του τον Cal Crutchlow. Με μια όμοια Honda LCR κλείνει η 3η σείρα, αυτή του Takaaki Nakagami. Η 12άδα της κορυφής κλείνει με τους Petrucci, Espargaro και Lorenzo, με τους 2 τελευταίους να ανοίγουν τα γυρολόγια σε χρόνους που διαφέρουν πάνω από 1’’ από την κορυφή. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Προγνωστικά»

Όπως είδαμε και χτες, η ιστορία (πέρυσι) είχε πρωταγωνιστές τους Marquez, Dovizioso και Rossi, ενώ πιο πίσω (προπέρσι) στο βάθρο ανέβηκαν οι Vinales, Rossi και Crutchlow. Σταθερός τα δυο τελευταία χρόνια ο Γιατρός, είναι σοβαρός υποψήφιος για το ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Πίσω του έκπληξη δεν θα είναι ο Marquez με το βάθρο να συμπληρώνεται από το Doviziozo. Άραγε να μιμήθηκαν και άλλοι το επίμαχο «φτεράκι» στο ψαλίδι του Ιταλού..;

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης