Το νέο ρεζερβουάρ του πάει και το αποδεικνύει συνέχεια στους τελευταίους αγώνες. Ναι, ο Jorge Lorenzo έκανε το θαύμα του και στο συννεφιασμένο Silverstone!

Πίσω του θα εκκινήσει ο ομόσταυλος του Andrea Dovizioso κάνοντας το 1-2 για τη Ducati. Τρίτος ταχύτερος και πρώτος που οδηγεί Yamaha o Johann Zarco, κάτι που σίγουρα θα προβληματίσει την εργοστασιακή ομάδα μιας και Viniales και Rossi φλέρταραν με την καταστροφή στις βρεγμένες χρονομετρήσεις, ξεκινώντας αύριο τον αγώνα τους από 11η και 12η θέση αντίστοιχα. Πίσω στους «γρήγορους», θα δούμε τον Cal Crutchlow να ανοίγει την 2η σειρά της σχάρας εκκίνησης έχοντας σημειώσει τον 4ο καλύτερο χρόνο, έχοντας δίπλα του το Marc Marquez και το  Danilo Petrucci.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H 3η σειρά ξεκινά με τη Suzuki του Andrea Iannone, που θα έχει δίπλα του μια KTM, εκείνη του Bradley Smith. Η Ducati του Jack Miller είναι στην 9η θέση, ενώ η 10άδα ολοκληρώνεται από την έταιρη Suzuki του Alex Rins. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα εδώ.

«Προγνωστικά»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρυσι ήταν ο Dovizioso, πρόπερσι ο Viniales. Φέτος; Μέγα το ερωτηματικό μιας και η τράπουλα έχει πέσει στα χέρια του Lorenzo. Δυνατοί είναι επίσης επι βρετανικού εδάφους οι Rossi, Crutchlow και φυσικά Marquez. Επομένως ας το δούμε λίγο ρεαλιστικά. Η πρώτη θέση θα μπορούσε να πάει άνετα στον poleman, Jorge Lorenzo. Δεύτερος με αξιώσεις πρωτιάς θα μπορούσε να είναι αύριο ο Marc Marquez. Ποιος θα μπορούσε να είναι ο άνθρωπος που θα συμπληρώσει το βάθρο; Ο Andrea Dovizioso είναι μια εύκολη απάντηση και αυτή θα δώσουμε!

Η πραγματικότητα μας περιμένει αύριο στις 14.00 Ελλάδος!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης