Η αλήθεια είναι πως μετά από τα γεγονότα της Αργεντινής και το όλο τεταμένο κλίμα λόγω Rossi-Marquez, όλοι περιμέναμε πως στο Austin θα γινόταν η δεύτερη πράξη του «δράματος», όπως αυτή μπορεί να εκφραστεί με αγωνιστικό και μη παρασκήνιο.  

Τα πράγματα όμως έγιναν αλλιώς και ας υπήρξαν προσδοκίες, μιας και κάτι τα παραλίγο «σωσίματα» του «Μυρμηγκιού»,  κάτι η και πάλι τιμωρία του με τις μείον τρεις θέσεις στην εκκίνηση, έδιναν τροφή σε ένα καλάθι που μεγάλωνε. Άνθρακες ωστόσο ο θησαυρός του θεάματος, καθώς τελικά τη μέρα του αγώνα ο Marc Marquez απλώς απέδειξε ότι η πίστα του ανήκει, με μια άνετη νίκη για μια ακόμα χρονιά, αφήνοντας 2ο το Maverick Viniales που είδε βάθρο μετά από καιρό και 3ο τον Andrea Iannone που με τη σειρά του χάρισε χαμόγελα στη Suzuki. Στην 4η θέση τερμάτισε ο Valentino Rossi, ενώ από τους βαθμούς της 5ης θέσης ο Andrea Dovizioso φιγουράρει πλέον στην κορυφή του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγωνιστική δράση επιστρέφει σε ευρωπαϊκό έδαφος στις 6 του Μάη στη Jerez, επομένως μέχρι τότε ας δούμε τα Highlights του Texas ελπίζοντας σε πιο ..δραστήρια σκηνικά σε περίπου 2 εβδομάδες από τώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης