του Νίκου Βιτσιλάκη

Οι V9 είναι οι λεγόμενες easy cruiser της Moto Guzzi, η Roamer μια κομψή custom και η Bobber αυτή που αντιπροσωπεύει το τολμηρό  πνεύμα της φίρμας του αετού. Οι εκδόσεις του 2018 είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς βελτιστοποίησης που εφαρμόζει στα μοντέλα της η ιταλική εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο επιβλητικές μοτοσυκλέτες με κοινή καρδιά έναν εγκάρσια τοποθετημένο V-2 κινητήρα 850cc με έμφαση στη ροπή από τις πολύ χαμηλές στροφές, αερόψυκτο μεν αλλά καλύπτοντας τις προδιαγραφές του Euro4 δε. Το στυλ είναι αυτό που μετράει περισσότεροΜε τουριστικό χαρακτήρα η Roamer, που γίνεται ακόμα πιο ταξιδιωτικός με τις κατάλληλες προσθήκες που έχει δεχθεί, όπως μια μεγαλύτερη και ανετότερη σέλα (ειδικά για τον συνεπιβάτη), ρυθμιζόμενα στην προφόρτιση του ελατηρίου τους αμορτισέρ με μεγαλύτερη διαδρομή, αλλά και μία ζελατίνα προβολέα για καλύτερη αεροδυναμική προστασία. Η Bobber κρατάει τον ιδιαίτερο “αλήτικο” χαρακτήρα της με τις μαύρες εξατμίσεις, το πιο κοντό πίσω φτερό και τον 16αρη μπροστινό τροχό, αποκτώντας νέα διπλή σέλα και με αυτή του συνεπιβάτη να προσθαφαιρείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ταξίδι στο χρόνο συνεχίζεται για τα μοντέλα της Moto Guzzi και η φίρμα του Μαντέλο ντελ Λάριο δεν αλλάζει χαρακτήρα, όντας μια εταιρεία που σκέφτεται διαφορετικά σεβόμενη την ιστορία της. Τα φιλμάκια που ακολουθούν αφορούν στα μοντέλα 2017 αλλά είναι ενδεικτικά για το κοινό που απευθύνονται..

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης