Ο ενθουσιασμός κορυφώνεται για τo αναμενόμενο On/Off της ιταλικής φίρμας, με την παραγωγή του να ξεκινά άμεσα και την άφιξή του να αναμένεται τον Μάρτιο.

Μέσα σε λίγους μήνες, η ειδική ιστοσελίδα www.discoverv85.motoguzzi.com δέχθηκε χιλιάδες επισκέπτες, που ανυπομονούσαν να ανακαλύψουν πληροφορίες για τη νέα μοτοσυκλέτα διπλής χρήσης της φίρμας του αετού. Στην Ελλάδα τα test rides θα αρχίσουν τον Μάρτιο, παράλληλα με την άφιξη του μοντέλου στα καταστήματα του δικτύου διανομής Moto Guzzi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το V85 TT θα διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των 11.800€, η οποία περιλαμβάνει τέσσερα χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια. Στις 6 Φεβρουαρίου ξεκίνησε επίσημα η παραγωγή του στο Mandello del Lario, σηματοδοτώντας την επιστροφή της Moto Guzzi στον κόσμο των τουριστικών enduro. Το V85 TT είναι μία από τις πολυαναμενόμενες μοτοσυκλέτες του 2019 και αυτό αντανακλάται από το τεράστιο ενδιαφέρον κατά την επίσημη αποκάλυψη της τελικής έκδοσης του μοντέλου, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης Moto Guzzi Open House τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά και από την επιτυχία στη διεθνή έκθεση Eicma 2018, όπου ήταν ένα από τα δίτροχα που συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη προσοχή του κοινού.

Το V85 TT είναι το πρώτο κλασικό τουριστικό enduro της φίρμας, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις και πρωτοποριακή τεχνολογία, ενσωματωμένα σε ένα ύφος που αντικατοπτρίζει τις αξίες και τη -σχεδόν εκατονταετή- παράδοση της Moto Guzzi. Έχει αναπτυχθεί γύρω από μια νέα τεχνική πλατφόρμα και τροφοδοτείται από έναν καινοτόμο κινητήρα 80Hp και 80Nm, εγκάρσια τοποθετημένο  V-2 90°, πιστό στην παράδοση της εταιρείας. Η νέα μοτοσυκλέτα προσφέρει βασικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών, που ικανοποιεί τον αναβάτη τόσο στις καθημερινές μετακινήσεις όσο και στις τουριστικές -ακόμα και εκτός δρόμου- διαδρομές. Περιλαμβάνει σύστημα διαχείρισης γκαζιού Ride-By-Wire πολλαπλής χαρτογράφησης, ABS και έλεγχο πρόσφυσης. Η εφαρμογή Moto Guzzi MIA επιτρέπει στον αναβάτη να συνδέει το smartphone του με τη μοτοσυκλέτα, επεκτείνοντας σημαντικά τις λειτουργίες των οργάνων. Παράλληλα διατίθεται μία μεγάλη γκάμα ειδικών αξεσουάρ, για όσους θέλουν να φτιάξουν μια μοτοσυκλέτα ακόμα πιο ξεχωριστή. Περισσότερες πληροφορίες για τα test rides μπορείτε να ζητήσετε εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύντομα θα οδηγήσουμε το νέο ΤΤ και θα σας μεταφέρουμε πάραυτα τις πρώτες εντυπώσεις μας, καθόσον έχουμε προσκληθεί στην παγκόσμια οδηγική του παρουσίαση στη Σαρδηνία. Λίγη υπομονή και θα τα μάθετε όλα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης