Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και ενώ η θερμοκρασία πέφτει η Moto Guzzi λέει να την ..ανεβάσει. Και θα το πετύχει με τις V7III στις εκδόσεις Stone και Special του 2017, προσφέροντάς τα με τιμή μειωμένη κατά 600€.
​Ένα μοντέλο ορόσημο για μια ξεχωριστή εταιρεία

Με τις τιμές να διαμορφώνονται στα 8.290 € (από 8.890 €) για την έκδοση V7III Stone και στα 8.440 € (από 9.040 €) για την V7III Special, σίγουρα ζεσταίνεται η διάθεση όλων όσων σκέφτονται την αγορά τους. Και μάλιστα, χωρίς να χάνουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η αντιπροσωπεία, δηλαδή δωρεάν διετή επέκταση εργοστασιακής εγγύησης και δωρεάν οδική βοήθεια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα V7III εκπροσωπεί την τρίτη γενιά της πιο διάσημης και αγαπημένης Moto Guzzi. Από το 1967 που πουλήθηκαν τα πρώτα πρωτότυπα στην Ιταλία, η V7 έγινε πιο δυνατό χαρτί της γκάμας, ξεχωρίζοντας με τον εξοπλισμό και το σχεδιασμό της και κατακτώντας ένα άκρως διαφοροποιημένο και ποικιλόμορφο κοινό. Η V7III Special είναι η έκδοση που ενσαρκώνει το πνεύμα του πρωτότυπου μοντέλου περισσότερο από όλα τα μοντέλα V7. Κλασική και κομψή, με πολυάριθμα επιχρωμιωμένα εξαρτήματα και πολύ φωτεινά σχέδια. Όπως ακριβώς και η διάσημη V750 S3 του 1975, διαθέτει τη χαρακτηριστική χρωματιστή λωρίδα στα πλαϊνά πλαίσια κάτω από τη σέλα, που συνοδεύει τις οριζόντιες λωρίδες του ίδιου χρώματος στο ρεζερβουάρ. Οι ακτινωτοί τροχοί φέρουν στιλβωμένα κανάλια και μαύρα μουαγιέ, ο πίνακας οργάνων αποτελείται από δύο κυκλικά όργανα και η επιχρωμιωμένη ατσάλινη χειρολαβή για τον συνεπιβάτη περιλαμβάνεται στο στάνταρ εξοπλισμό. Η V7III Stone κυκλοφορεί με πιο έντονους και προσωπικούς αισθητικούς συνειρμούς συγκριτικά με την προκάτοχό της. Εκλεκτική και δυναμική, χωρίς χρωμιωμένα μέρη, απόλυτα σκοτεινό στυλ με τη ματ μαύρη βαφή και με σχέδιο που έχει διαμορφωθεί αποκλειστικά και μόνο για αυτή. Παράλληλα, είναι το μοναδικό μοντέλο από τα τέσσερα της σειράς V7III που διαθέτει ακτινωτούς τροχούς και πίνακα οργάνων με ενιαίο κυκλικό όργγανο και πιο κοντό μπροστινό φτερό για να τονίσει μια πλέον δυναμική εμφάνιση.

Περισσότερα για την προσφορά μπορείτε να μάθετε εδώ .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης