Moto Guzzi Open House 2019: Με στόχο να σπάσει το ρεκόρ επισκεπτών!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019, 14:00
Moto Guzzi Open House 2019: Με στόχο να σπάσει το ρεκόρ επισκεπτών!

Οι εγκαταστάσεις του ιστορικού εργοστασίου στο Μandello ανοίγουν τις πόρτες τους για ένα τριήμερο γεμάτο χορταστικές εκδηλώσεις: - Μουσική, επισκέψεις σε εργοστάσιο και ιστορικό μουσείο, test-rides, ομιλίες, βόλτες με περιπέτεια, αγώνες, αγορές προϊόντων και εν γένει όλα όσα αγαπούν οι φίλοι του πιο διάσημου αετού στην ιστορία της μοτοσυκλέτας.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου επιστρέφει η εκδήλωση Moto Guzzi Open House. Από την Παρασκευή 6 έως και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου το εργοστάσιο στο Mandelo del Lario ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό, έτοιμο να υποδεχτεί χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Το εργοστάσιο αυτό έχει μια ξεχωριστή αξία, το αποκαλούν «φωλιά του αετού» και αποτελεί τη γενέτειρα όλων των μοτοσυκλετών Moto Guzzi που έχουν κυκλοφορήσει στους δρόμους και σε όλο τον κόσμο από το 1921!

Η εκδήλωση του 2018 άφησε μία ανεξίτηλη ανάμνηση, συντρίβοντας κάθε ρεκόρ με 30 χιλιάδες επισκέπτες. Ωστόσο, ακόμη μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης που συνδέει τους Guzzisti με τη μητρική εταιρεία αποτέλεσαν οι 15 χιλιάδες κόσμου που συμμετείχαν στην εκδήλωση το 2017, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άσχημες καιρικές συνθήκες, μέσα σε έναν πραγματικό τυφώνα. Αυτές είναι ειλικρινείς μαρτυρίες μιας εξαιρετικής σχέσης που ενώνει τους γνήσιους μοτοσυκλετιστές με τη μάρκα και συνδέει άρρηκτα τη Moto Guzzi με τον τόπο της. Βασίλισσα της εκδήλωσης για το 2019 θα είναι η νέα πρόταση της Moto Guzzi V85 TT, η μοτοσυκλέτα παντός εδάφους που αποτέλεσε τη μεγάλη εμπορική επιτυχία της χρονιάς δημιουργώντας νέους Guzzisti σε όλο τον κόσμο και η οποία αναμένεται να είναι το πιο περιζήτητο μοντέλο για test-ride.

Όπως κάθε χρόνο, η Moto Guzzi έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, που θα ξεδιπλωθεί γύρω από το Moto Guzzi Village. Η καρδιά του εργοστασίου θα χτυπά στους ρυθμούς της μουσικής και της ψυχαγωγίας, ενώ οι συμμετέχοντες θα μπορούν να εγγραφούν στα test-ride για να δοκιμάσουν στους δρόμους που περιβάλλουν το Mandello όχι μόνο το V85 TT αλλά όλα τα μοντέλα της γκάμας Moto Guzzi: από τις διαφορετικές εκδόσεις του best seller V7 III, τα V9 Bobber και Roamer μέχρι τα επιβλητικά 1400άρια της οικογένειας California-Eldorado, συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού MGX-21.

Από το απόγευμα της Παρασκευής θα είναι ανοιχτό το κατάστημα Moto Guzzi με όλα τα νέα είδη ένδυσης και merchandising, καθώς και το Mουσείο Moto Guzzi το οποίο στεγάζει πάνω από 150 μοτοσυκλέτες που έχουν σημαδέψει την ιστορία της φίρμας. Το πρωί του Σαββάτου θα ξεκινήσουν οι περιηγήσεις στις γραμμές παραγωγής και στην ιστορική αεροσήραγγα. Το Open House 2019 θα έχει αύρα ταξιδιού και περιπέτειας χάρη στο V85 TT, αλλά και αγωνιστική διάθεση με τους πρωταγωνιστές του Moto Guzzi Fast Endurance, το Τρόπαιο που ήδη από την πρώτη του χρονιά αποτελεί σημείο αναφοράς στον κόσμο των πιο κλασσικών αγώνων.

Το Επίσημο Ιστορικό Αρχείο θα είναι διαθέσιμο για εκείνους που επιθυμούν να ερευνήσουν τα έγγραφα προέλευσης του δικού τους Moto Guzzi, ενώ τα μέλη της κοινότητας The Clan, των μοτοσυκλετιστών που μοιράζονται το κοινό πάθος τους για τη Moto Guzzi, θα απολαύσουν αποκλειστικές υπηρεσίες, όπως κράτηση στάθμευσης, δωρεάν τεχνικό έλεγχο μοτοσυκλέτας, welcome kit και εκπτώσεις στη συλλογή Moto Guzzi 2019.

Το τελικό πρόγραμμα είναι υπό διαμόρφωση και οι σχετικές ενημερώσεις θα αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα καθώς και στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης Moto Guzzi.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019, 14:00