Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Δεν πέρασαν παρά μόνο μερικές ημέρες και η Triumph μάς έδωσε το δεύτερο βίντεο teaser για το νέο της Στις 14 Σεπτεμβρίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου.μοντέλο. Πρόκειται για το Speed Triple 1200 RR, ένα μοντέλο που θα βασίζεται στο ολοκαίνουριο γυμνό Triple RS που παρουσιάστηκε την περασμένη άνοιξη και τώρα φαίνεται πως αποκτά μια cafe racer έκδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο βίντεο που μας έδωσε η Triumph φαίνεται καθαρά πως έχουμε να κάνουμε με μια σπορ μοτοσικλέτα με φέρινγκ στρογγυλεμένο στο εμπρός μέρος και στρογγυλό φωτιστικό σώμα εμπρός, κάτι που παραπέμπει στο cafe racer σχέδιο. Η μοτοσικλέτα θα έχει κλιπόν στο τιμόνι και η θέση οδήγησης είναι καθαρά supersport, ενώ η Triumph αναφέρει ότι θα είναι το πιο εκλεπτυσμένο και προηγμένο Speed Triple που κατασκευάστηκε ποτέ!

Πολύ μικρό σε διαστάσεις, με ρετρό γραμμές και αδιαμφισβήτητα πολύ premium εξοπλισμό.

Στα χνάρια της MV Agusta κινείται η Triumph

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας θα προέρχεται από το Speed Triple RS, κάτι που σημαίνει ότι ο τρικύλινδρος των 1.200 κ.εκ. Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από το τελευταίο supersport μοντέλο Daytona 765 της Triumph.θα έχει απόδοση κοντά στους 180 ίππους! Το πακέτο ηλεκτρονικών της Triumph αναμένεται πολύ εξελιγμένο, ενώ αναρτήσεις, πλαίσιο και φρένα θα είναι κορυφαία.

Το Speed Triple 1200 RR θυμίζει πολύ έντονα το MV Agusta Superveloce, ένα πανέμορφο ρετρό supersport μοντέλο της ιταλικής φίρμας. Οι Βρετανοί φαίνεται να ακολουθούν την τακτική της Agusta προκειμένου να εισέλθουν στην κατηγορία των superbike, καθώς στην γκάμα τους δεν έχουν μοτοσικλέτα supersport, ούτε μεγαλύτερη superbike.

Το δεύτερο teaser της Triumph για το Speed Triple 1200 RR.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το νέο Triumph Tiger 1200 λατρεύει τις χωμάτινες διαδρομές

Ετοιμάζει την πιο έξυπνη κίνηση η Triumph με νέο sport adventure μοντέλο

Το cafe racer της Triumph θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης