Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Mv Agusta παρουσίασε μια εξαιρετική νέα έκδοση της Superveloce με την υπογραφή της Alpine. Σας είχαμε Μόλις(!) 36.300€ για την Superveloce Alpine…προϊδεάσει για την συγκεκριμένη συνεργασία τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο περιμέναμε κάτι πιο εντυπωσιακό, τουλάχιστον όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσικλέτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από ομορφιά πάντως είναι έργο τέχνης. Ο χρωματισμός προέρχεται από τα παραδοσιακά γαλάζιο-ασημί της Alpine ακολουθούμενος από πολλά carbon εξαρτήματα (φτερά, κάλυμμα αλυσίδας, κάτω μέρος του φέρινγκ κα). Η σέλα είναι από αλκαντάρα με μπλε ραφή, ενώ οι ζάντες είναι ειδικά κατασκευασμένες για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Πανέμορφο και πολύ... κακό το νέο Superveloce με πολλές λεπτομέρειες να χαζεύεις ώρες

Νέα κεντρική μονάδα ελέγχου και συστήματα ασφάλειας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα τεχνικά, υπάρχει καινούρια ECU η οποία προσφέρει νέες εφαρμογές στη μοτοσικλέτα. Πλέον στην έκδοση Alpine είναι διαθέσιμο σύστημα ελέγχου σούζας και ελέγχου εκκίνησης. Επίσης, είναι εφοδιασμένο με IMU της Continental η οποία διαθέτει νέο σύστημα traction control με ευαισθησία στις κλίσεις της μοτοσικλέτας, όπως και ABS το οποίο λειτουργεί και στη διάρκεια του στριψίματος.

Ο κινητήρας είναι προδιαγραφών Euro5 και η ισχύς του παραμένει στους 145 ίππους, ενώ το πλαίσιο είναι ελαφρώς διαφορετικό για περισσότερη ακρίβεια.

Εξατμίσεις της Arrow και ζάντες ειδικά σχεδιασμένες για το Alpine

Με 36.300€ κάνεις δική σου μία από τις 110!

Η τιμή του στην Ευρώπη είναι στα 36.300€, κάτι όχι απαγορευτικό για μια τόσο ξεχωριστή μοτοσικλέτα. Θα κατασκευαστούν 110 μοτοσικλέτες προς τιμή του A110 σπορ αυτοκινήτου της Alpine.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης