Η BMW συνεργάζεται με την Paramount Pictures στη νέα ταινία «Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση», όπου ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός πρωταγωνιστεί και πάλι στον ρόλο του Ethan Hunt.

Ένα φιλμ γεμάτο δράση, με θεαματικές καταδιώξεις και ριψοκίνδυνες σκηνές, με την BMW να ανακοινώνει την αποκλειστική συνεργασία της με τις Paramount Pictures και Skydance Media. Η ταινία λανσάρεται στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο από τις 27 Ιουλίου και η BMW, που ήδη συνεργάζεται με τη θρυλική κινηματογραφική σειρά από το 2011, υποστηρίζει το όλο εγχείρημα με μία γκάμα οχημάτων, ανάμεσά τους και μια R nineT Scrambler. Ο Ethan Hunt (Tom Cruise) με την ομάδα IMF (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) και κάποιους γνωστούς συνεργάτες τους (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) κάνουν αγώνα ενάντια στον χρόνο, εξαιτίας μιας αποτυχημένης αποστολής. Ο Henry Cavill, η Angela Bassett και η Vanessa Kirby πλαισιώνουν επίσης το δυναμικό καστ με σκηνοθέτη τον Christopher McQuarrie. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η BMW R nineT Scrambler εμφανίζεται σε κομβικές σκηνές, κάνοντας παράτολμους ελιγμούς με μεγάλη ταχύτητα σε μία άγρια καταδίωξη μέσα στο Παρίσι. Μία 5 Sedan του 1986, από το ιστορικό παρελθόν της BMW, κάνει μία επίσης συγκλονιστική εμφάνιση σε μία σκηνή γεμάτη αδρεναλίνη. Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Paramount Pictures, η παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια της BMW με θέμα «Mission to Thrill» θα προωθήσει και θα υποστηρίξει το λανσάρισμα στις κινηματογραφικές αίθουσες και θα συμπεριλάβει κοινές εμφανίσεις σε τηλεοπτικά μέσα, αναδεικνύοντας μία γκάμα διαφορετικών οχημάτων, έντυπες διαφημίσεις, ψηφιακό περιεχόμενο σε ιστοτόπους της BMW, καθώς και άλλα βασικά κανάλια, δράσεις του δικτύου εμπόρων και άλλα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνεργασία μεταξύ BMW και Paramount Pictures στη σειρά «Επικίνδυνη Αποστολή» έχει ήδη προσφέρει στους κινηματογραφόφιλους αρκετές κλασικές στιγμές της ιστορίας του κινηματογράφου. Η BMW έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στην πλοκή κάθε ταινίας, επιβεβαιώνοντας ότι οι πρωτοποριακές τεχνολογίες και το όραμα έχουν βοηθήσει τους πράκτορες IMF να ολοκληρώσουν με επιτυχία την αποστολή τους. Το πρωτότυπο BMW i Vision Dynamics concept, που έδωσε μία πρώτη γεύση από το επαναστατικό σπορ μοντέλο i8 hybrid και τεχνολογίες όπως Head-Up Display και ενεργή Ανίχνευση Πεζού (Pedestrian Detection), έκανε το ντεμπούτο του στην «Επικίνδυνη Αποστολή: Πρωτόκολλο Φάντασμα» το 2011. Το 2015 ακολούθησε η «Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος», στην οποία μία M3 κατέγραψε μια από τις πιο εντυπωσιακές σκηνές οδηγικής δράσης με όπισθεν στην ιστορία του κινηματογράφου. Το αυτοκίνητο της ταινίας για ακόμη μία φορά ήταν προάγγελος μελλοντικής τεχνολογίας με λειτουργία ξεκλειδώματος μέσω αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ οι φίλοι της μοτοσυκλέτας θα θυμούνται με νοσταλγία την τρελή καταδίωξη όπου ο Ethan Hunt οδηγεί την S 1000 RR στα βουνά έξω από το Μαρακές.

Και όπως λένε οι έχοντες γνώση, αυτοί δηλαδή που έχουν δει τη νέα ταινία, η «Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση» υπόσχεται να είναι η πιο θρυλική αποστολή στην ιστορία της σειράς. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης