Ένταση, αγωνία, θέαμα και ουσία στη δεύτερη διοργάνωση για το 2017, που θα σημαδευτεί ως η πρώτη στην 5χρονη ιστορία του θεσμού με διπλούς αγώνες, δύο για κάθε μία από τις τέσσερις αγωνιστικές κατηγορίες του. Όλα αυτά στην πίστα της Πάχης την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 11.30πμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περιμένουμε με αυξημένο ενδιαφέρον τις αγωνιστικές εξελίξεις και επιδόσεις, αφού οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές στις «μικρές κατηγορίες», αυτές των παιδιών και των εφήβων (KidGP και MiniGP), συμμετείχαν πρόσφατα και με τεράστιες επιτυχίες σε αγώνες στο εξωτερικό και αναμένεται να εμφανιστούν ιδιαίτερα ανανεωμένοι και ανταγωνιστικοί επί ελληνικού εδάφους. Ακόμα μεγαλύτερος όγκος συμμετοχών και περισσότερο δυνατές μάχες θα υπάρχουν στην κατηγορία ενιαίων μινι-μοτοσυκλετών (IMR Cup) και αντίστοιχα αυξημένο ενδιαφέρον στην κατηγορία που όλο και …κατεβαίνει σε μέσο όρο ηλικίας, στην Open PitBikes, κατηγορίες που παραδοσιακά ακολουθούν και στηρίζουν το θεσμό.

Όλα αυτά σε μια πίστα που δεν χρησιμοποιείται για προπονήσεις και προετοιμασία, στην καταξιωμένη πίστα Καρτ των εγκαταστάσεων του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων, ένα γεγονός που αυξάνει το ενδιαφέρον αφού δεν υπάρχουν πρόσφατα δεδομένα που να προδιαγράφουν φαβορί, όλα είναι ανοικτά! Πληροφορίες, κανονισμοί, ανακοινώσεις κ.α. στην ειδική ιστοσελίδα του θεσμού και στην ιστοσελίδα του δυναμικού συλλόγου ΑΡΗΣ ΑΣ 

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το κλίμα που επικρατεί σε έναν αγώνα MiniGP :

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης