Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Honda προχώρησε σε μικρές αλλαγές όσον αφορά τη ναυαρχίδα της, το Goldwing GL1800. Τρία χρόνια Ηχοσύστημα για… πάρτι στο νέο Goldwing!μετά την πλήρη ανανέωση του μοντέλου, η Honda βελτιώνει στα σημεία τη μοτοσικλέτα-σταθμό της, ενώ αποκτά δύο εκδόσεις με την Tour να προστίθεται στην γκάμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σημεία στα οποία βελτιώνεται η Goldwing για το 2021 είναι το ηχοσύστημα, το οποίο είναι καλύτερο σε απόδοση, έχει μικρότερο βάρος και διαθέτει ακόμα ένα χειριστήριο για τον συνεπιβάτη, ο οποίος πλέον μπορεί να ελέγχει το σύστημα. Αναβαθμισμένη είναι η πίσω σέλα και ιδιαίτερα οι βραχίονες στήριξης, οι οποίοι έχουν νέο σχεδιασμό για καλύτερη στήριξη του συνεπιβάτη.

Honda Goldwing GL1800 2021

Μεγαλύτερες βαλίτσες στην έκδοση Tour

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έκδοση Tour θα βρούμε μια νέα σέλα με πιο πολυτελές υλικό, πιο άνετη πλάτη συνεπιβάτη, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος στις βαλίτσες έχει ανέβει στα 121 λίτρα, από 110 λίτρα του βασικού μοντέλου. Φυσικά και στα δύο μοντέλα είναι στάνταρ η ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, η οθόνη TFT 7”, σύστημα συνδεσιμότητας με το Smartphone σας και μια πλειάδα από αξεσουάρ τα οποία θα κάνουν τη ζωή εύκολη στον αναβάτη.

Στον κινητήρα αυτό που έχει αλλάξει είναι το πέρασμα στις προδιαγραφές Euro5. O 6κύλινδρος κινητήρας των 1.833 κ.εκ. αποδίδει 126 ίππους και 17,3 χλγμ ροπής, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω του εξαιρετικού DCT αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων ή μέσω μηχανικούς 6τάχυτου κιβωτίου.

Το νέο Goldwing αναμένεται να κοστίζει περίπου 40.000€ στην έκδοση Tour.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην πίσω βαλίτσα το ραντάρ του Honda Gold Wing

Κινδυνεύει το Honda VFR800X από το Euro5;

Θα δούμε το 2021 το Honda CB1300 Bol d’Or στην Ελλάδα;

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης