Το Road 5 GT αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην γκάμα της Michelin και έχει σχεδιαστεί για μοτοσυκλέτες Touring μεγάλου κυβισμού και βάρους.

Αναπτύχθηκε με την ίδια ακριβώς λογική και με τα ίδια αυστηρά πρότυπα του Road 5, συνδυάζοντας μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών προκειμένου να εξασφαλίσει ασφάλεια, άνεση, σταθερότητα και φυσικά εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά με μεγάλη διάρκεια ζωής ανεξάρτητα από τις συνθήκες*, ακόμα και όταν είναι φθαρμένο! Η σχεδίαση και κατασκευή του δίνει έμφαση στις επιδόσεις στο βρεγμένο οδόστρωμα, ως προς τη σταθερότητα και το φρενάρισμα, ακόμα και στις πιο απαιτητικές καιρικές συνθήκες. Σύμφωνα με αποτελέσματα συγκριτικών δοκιμών της Michelin, το νέο ελαστικό αποδείχθηκε No1 σε πρόσφυση και φρενάρισμα στο βρεγμένο οδόστρωμα**, ακόμα και όταν είναι φθαρμένο σε ποσοστό 50%***.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Michelin Road 5 GT εκμεταλλεύεται την τεχνολογία κατασκευής με μεταλλικά πρόσθετα, η οποία βοηθά στη δημιουργία εξαιρετικά εξελιγμένων καλουπιών (3D). Επίσης, χάρη στην τεχνολογία XST Evo, το ελαστικό διατηρεί τη δυνατότητα απομάκρυνσης νερού σε όλη τη διάρκεια ζωής του, καθώς όσο προχωράει η φθορά του, τόσο οι αυτοαναγεννώμενες εγκοπές του αποκαλύπτονται.

* Εκτός από χιόνι, πάγο και άλλες ακραίες συνθήκες.
** Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ανεξάρτητης πιστοποίησης εσωτερικού ελέγχου που οργανώθηκε στη δοκιμαστική πίστα της Michelin στη Fontange στη Γαλλία, συγκρίνοντας το Road 5 GT με ελαστικά του ανταγωνισμού, σε διαστάσεις 120/70 ZR17 & 180/55 ZR17 πάνω σε ένα Suzuki Bandit 1250.
*** Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας ανεξάρτητης εσωτερικής δοκιμής που διεξήχθη στο Κέντρο Καινοτομίας της Michelin στο Ladoux της Γαλλίας, συγκρίνοντας ένα Road 5 GT, που έχει διανύσει απόσταση 5.636 χλμ. και έχοντας φθαρεί κατά 50%, με ένα νέο Pilot Road 4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης