Mε χρυσό χορηγό τη Michelin θα διεξαχθεί ένα ακόμα  Power Day στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, που θα είναι και το τελευταίο για το 2018!

Το διήμερο track day θα πραγματοποιηθεί στις 22-23 Σεπτεμβρίου και η οργάνωση, όπως πάντα, θα καλύψει τη μεταφορά της μοτοσυκλέτας σας, τη δική σας και του/της φίλου/ης σας, καθώς και τη διαμονή σας στις Σέρρες στα ξενοδοχεία Elpida Resort και Ελπίδα City. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τους συμμετέχοντες και τις διάφορες ενέργειες και παρουσιάσεις που θα πραγματοποιηθούν στην πίστα κατά τη διάρκεια του διήμερου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρούσα θα είναι και η ΚΤΜ SEE με τις μοτοσυκλέτες της έτοιμες για test ride, τελείως δωρεάν και για όλους τους συμμετέχοντες. Αλλά ακόμα και για όσους είναι απλοί επiσκέπτες, θα υπάρχει η δυνατότητα για test ride με ένα μικρό αντίτιμο. Το κατάστημα Halaris Bikes Center θα παρέχει στους συμμετέχοντες τη μεταφορά τους με πούλμαν/βαν στις Σέρρες. Επίσης θα υπάρχουν παροχές ενοικίασης του απαραίτητου εξοπλισμού, όπως δερμάτινες φόρμες, κράνη, μπότες, γάντια. Η ασφαλής τοποθέτηση αλλά και αλλαγή ελαστικών θα γίνεται από το κατάστημα Wheel City, που θα βρίσκεται στην πίστα και θα εξυπηρετεί όλες τις ώρες. Για κάθε άτομο που θα λάβει μέρος στο Power Day θα παρέχονται δωρεάν νερά, χυμοί αλλά και μεσημεριανό γεύμα μέσα στην πίστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ (αρχάριοι – ενδιάμεσοι – προχωρημένοι – γρήγοροι) ανάλογα με τις οδηγικές τους εμπειρίες και ικανότητες. Θα υπάρχει χρονομέτρηση στην πίστα και έμπειροι πλοηγοί με σκοπό την ομαλή και ασφαλή οδήγηση, διαθέσιμοι να λύσουν κάθε απορία που ίσως προκύψει όπως και για να δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές. Φυσικά θα προηγηθεί σεμινάριο επεξήγησης των κανόνων ασφαλείας στην πίστα καθώς και ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος όλων των μοτοσυκλετών. Μαζί θα είναι για τεχνική υποστήριξη και personal training ο πολυπρωταθλητής Γιάννης Μπούστας!

Για όσους δηλώσουν συμμετοχή και εξοφλήσουν έως και 3 Σεπτέμβρη, η διήμερη συμμετοχή θα κοστίσει 120 ευρώ αντί 130. Οι εγγραφές γίνονται μέσω της ιστοσελίδας και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα 6909-174195 και 6974-406054. Και κάτι σημαντικό, σε όλους όσους δηλώσουν συμμετοχή στο κατάστημα Halaris Bikes Center (210-4210002) θα υπάρχει έκπτωση έως και 60% σε όλα τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ για αναβάτη και μοτοσυκλέτα!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης