To Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε είχαμε τη χαρά να βρεθούμε στα Κανάρια και να οδηγήσουμε πρώτοι σε παγκόσμιο επίπεδο το νέο υπερόπλο της Ducati. Eπιστρέφοντας, οι σκέψεις πολλές και συγκεχυμένες, είναι δύσκολο να βιώσουμε -πλέον- την παγκόσμια πραγματικότητα, όπου τα πάντα αναπτύσσονται και προοδεύουν έτσι όπως πρέπει.

Οδηγώντας για 250 χιλιόμετρα στα βουνά του Γκραν Κανάρια, που παρά το όνομά του δεν είναι το μεγαλύτερο του εντυπωσιακού αυτού συμπλέγματος νησιών στην άκρη της Αφρικής, αυτό που καταλάβαμε έχει να κάνει με μια μοτοσυκλέτα ικανή για το αδύνατο και σίγουρη για το απίθανο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία πρώτη γεύση
Μέχρι να συγκεντρωθούμε και να σας μεταφέρουμε τις πλήρεις εντυπώσεις μας, δείτε το video που επισυνάπτουμε για να πάρετε μια πρώτη γεύση ενός άλλου κόσμου, μιας πραγματικότητας που όλο και Μία μοτοσυκλέτα κομμένη και ραμμένη για την Ελλάδαααπομακρύνεται από τα δικά μας δρώμενα.

Η Ducati κατασκεύασε μια μοτοσυκλέτα που εντυπωσιάζει σε κάθε τομέα, κομμένη και ραμμένη για την Ελλάδα, αλλά και εξοπλισμένη σαν αστακός για να προσφέρει μοναδικές οδηγικές εμπειρίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα μπορούσε κάλλιστα η παρουσίασή της να γίνει στα δικά μας βουνά, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία και καλύτερα να μην την αναλύσουμε για την ώρα.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης