Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Σχεδόν έναν χρόνο τώρα η Honda μας προετοιμάζει για ένα εντελώς νέο μοντέλο το οποίο ετοιμάζει για την Θα βγαίνει και σε έκδοση με το DCT αυτόματο κιβώτιο της Honda.κατηγορία Sport Touring. Έπειτα λοιπόν από αρκετές κατασκοπευτικές εικόνες και έγγραφα το μοντέλο έγινε τελικά πραγματικότητα και είναι έτοιμο να παρουσιαστεί στις 21 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούριο βίντεο teaser το οποίο μας έδωσε η Honda ξεκινάει με τη φράση “New Touring Era” που παραπέμπει σε μια νέα προσέγγιση της φίρμας στην κατηγορία των μοτοσικλετών τουρισμού. Το όνομά του είναι NT1100 και όπως μπορούμε να διακρίνουμε στα λίγα που μας αφήνει να δούμε η Honda, πρόκειται για ένα μεγαλύτερο σε διαστάσεις μοντέλο από το Africa Twin το οποίο είναι εξοπλισμένο με πλαϊνές βαλίτσες, top case και ψηλή ζελατίνα εμπρός.

Μία από τις δεκάδες render εικόνες που δείχνουν το πως μπορεί να είναι το νέο NT1100. Υπομονή μερικές ημέρες ακόμα.

Οι διαστάσεις και το βάρος θα πλησιάζουν το Crosstourer 1200

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας αναμένεται να είναι ο δικύλινδρος σε σειρά των 1.084 κ.εκ. του Africa ο οποίος αποδίδει 102 Το βάρος της NT1100 αναμένεται κοντά στα 240 κιλά.ίππους και 105Nm ροπής. Είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει επιλογή αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων DCT, ενώ τα όργανα θα αποτελούνται από δύο οθόνες. Στο εμπρός μέρος της μάσκας διακρίνουμε και προβολείς LED, ενώ το ρεζερβουάρ καυσίμου θα έχει χωρητικότητα περίπου 25 λίτρα, όπως στην περίπτωση του Africa Twin. Οι τροχοί θα είναι 17 ιντσών με χυτές ζάντες που ξεκαθαρίζουν ότι η μοτοσικλέτα είναι για μεγάλες αποστάσεις στην άσφαλτο.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου Honda NT1100 θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου, δηλαδή σε περίπου μία εβδομάδα. Υπομονή λοιπόν ώσπου να μάθουμε ακριβώς τι είναι αυτό που ετοιμάζει η Honda για τη Νέα Εποχή Τουρισμού!

Το teaser βίντεο της Honda.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι η NC750X η ιδανική μοτοσικλέτα για το DCT αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων της Honda;

Το SH Mode 125 της Honda είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες μετακίνησής σου

Το μικρό X-ADV 350 της Honda αναμένεται μέσα στο 2022

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης