Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Η νέα Tuareg θα είναι διαθέσιμη στις εκθέσεις Aprilia από τον Δεκέμβριο.adventure κατηγορία. Στις 3 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν οι προ-παραγγελίες του μοντέλου μέσα από την ειδική ιστοσελίδα της Aprilia και εκεί θα μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα και το σημείο πώλησης όπου θα παραλάβετε τη μοτοσικλέτα.

Για τις πρώτες Tuareg 660 που θα παραδοθούν η Aprilia αποφάσισε να καλύψει τα επιπλέον έξοδα για πινακίδα, τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια οχήματος, ενώ η τιμή της μοτοσικλέτας ξεκινάει από τα 12.190€ και φτάνει στην έκδοση Indaco Tagelmust τα 12.890€. Η τελευταία έκδοση φέρει τα επιβλητικά γραφικά της αγωνιστικής Aprilia σε λευκό, μπλε και κόκκινο.

Λεπτή σιλουέτα στο κέντρο της μοτοσικλέτας για καλύτερο έλεγχο στις χωμάτινες διαδρομές.

Άφθονη τεχνολογία και έμφαση στις εκτός δρόμου περιπέτειες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Aprilia Tuareg 660 είναι βασισμένη στην πλατφόρμα των RS660 και Tuono 660 με τον κινητήρα να παίζει Οι επιλογές οδήγηση στο Tuareg έχουν τις ονομασίες Explore, Off-Road και Urban.βασικό ρόλο στη μοτοσικλέτα. Ο δικύλινδρος σε σειρά των 659 κ.εκ. αποδίδει 80 ίππους και 70Nm ροπής δίνοντας προτεραιότητα στην καλύτερη δυνατή απόκριση στο Ride-By-Wire γκάζι και την ομαλή μεταφορά της δύναμης στον πίσω τροχό. Η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα, όπως τέσσερις επιλογές οδήγησης, σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, σύστημα ελέγχου στο φρένο του κινητήρα και σύστημα αυτόματης ρύθμισης ταχύτητας.

Οι αναρτήσεις και το πλαίσιο είναι σχεδιασμένα για ανάλαφρη αίσθηση στην οδήγηση, τόσο στην άσφαλτο όσο και στο χώμα, ενώ το βάρος είναι χαμηλό στα 187 κιλά δημιουργώντας ένα σύνολο ευχάριστο στην οδήγηση και ικανό για τις πιο σκληρές διαδρομές εκτός δρόμου. Η θέση οδήγησης επιτρέπει στον αναβάτη να αισθανθεί άνετα, αλλά παράλληλα να μπορεί να κινηθεί πάνω στη μοτοσικλέτα ελεύθερα για να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Στον εξοπλισμό η μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας ΕΔΩ.

Βίντεο με τον πρώην αναβάτη της Aprilia Stefano Passeri να δοκιμάζει το Tuareg 660.

 

Πολύ ιδιαίτερος ο Acid Gold χρωματισμός, όπως και στο RS660.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Aprilia μας παρουσιάζει τη φιλοσοφία πίσω από το Tuareg

Η Aprilia σπάει το κατεστημένο με το RS660 και προσφέρει ενα supersport για όλους!

Η Aprilia αναβιώνει και το αγαπημένο Pegaso

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης