Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Vespa αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα από τα σημαντικότερα σύμβολα στον κόσμο των δύο τροχών. Τόσο Ο Justin Bieber έκανε διακοπές στην Ελλάδα το καλοκαίρι που μας πέρασε.στην Ιταλία, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, πολλοί ήταν οι διάσημοι οι οποίοι επέλεξαν το εικονικό scooter να κάνουν τις βόλτες τους στις κοσμοπολίτικες πόλεις, καθώς αποτέλεσε σύμβολο glamour, φινέτσας και στυλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Piaggio δεν σταματάει να εξερευνάει νέους ορίζοντες και σχεδιαστικές τάσεις προχωρώντας σε συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο. Η νέα της περιπέτεια περιλαμβάνει έναν από τους πιο διάσημους τραγουδιστές στις ΗΠΑ, τον Justin Bieber με τον οποίο θα ξεκινήσει ένα νέο project στις αρχές του 2022.

Ο superstar της pop στη σέλα της Vespa Primavera Sean Wotherspoon.

Τον Φεβρουάριο του 2022 θα παρουσιαστεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ταλαντούχος pop star είναι γνωστός λάτρης των σπορ έχοντας στην κατοχή του πολλά ακριβά αυτοκίνηταΟ Bieber έχει στο γκαράζ σπάνια αυτοκίνητα πολλών εκατομμυρίων. και ειδικές εκδόσεις φτιαγμένες ειδικά για εκείνον. Το στυλ και η σχεδίαση είναι πηγή συνεχούς έμπνευσης για τον Bieber, ενώ η Vespa ήταν πάντα κοντά στο κόσμο της μουσικής και της νεανικής κουλτούρας. Ο ίδιος ο τραγουδιστής είπε: “Οι θαυμαστές μου ξέρουν πόσο αγαπώ τα σπορ, skateboard, χόκεϋ, μπάσκετ, BMX. Πάντα με τράβαγε αυτός ο συνδυασμός στυλ, κομψότητας και ταχύτητας. Είμαι ενθουσιασμένος με την ιδέα ότι θα δώσω μία νέα ερμηνεία στην εμβληματική ιταλική σχεδίαση της Vespa”.

Στις αρχές του 2022 θα αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την συνεργασία των δύο συμβόλων του στυλ και της δημιουργικότητας.

Πρόκειται για έναν από τους πλουσιότερους καλλιτέχνες στον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γνωρίζατε ότι ο Max Verstappen αγαπάει τη Vespa;

Ο Luca το είπε ξεκάθαρα! Η Vespa είναι το καλύτερο πράγμα που έφτιαξε ο άνθρωπος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης