Με πέντε αναβάτες θα συμμετάσχει η Honda στο Dakar

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014, 14:06
Με πέντε αναβάτες θα συμμετάσχει η Honda στο Dakar
H αγωνιστική ομάδα της Honda–Team HRC ανακοίνωσε τα ονόματα των αναβατών με τους οποίους θα συμμετάσχει για 3η συνεχή χρονιά στο Dakar Rally 2015, με τη νέα αγωνιστική μοτοσικλέτα της εταιρείας CRF450 RALLY.

Την ομάδα των τριών αναβατών της Honda HRC που συμμετείχε στο Dakar Rally 2014 και αποτελούνταν από τους Helder Rodrigues (Πορτογαλία), Joan Barreda (Ισπανία) και Paulo Goncalves (Πορτογαλία) θα ενισχύσουν και άλλοι δύο αναβάτες, ο Jeremias Israel (Χιλή) και η Laia Sanz (Ισπανία). Οι Helder Rodrigues, Joan Barreda και Paulo Goncalves έχουν συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες του πρωταθλήματος 2014 FIM Cross-Country Rallies World Championship. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Paulo Goncalves κέρδισε τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, το Abu Dhabi Desert Challenge, ενώ ο Joan Barreda κέρδισε το Sealine Cross-country Rally στο Qatar. Επιπλέον ο Jeremias Israel θεωρείται ένας από τους καλύτερους Χιλιανούς αναβάτες, ενώ η Laia ή... «Super Woman» ήταν η καλύτερη γυναίκα αναβάτης και τερμάτισε στη 16η θέση της γενικής κατάταξης στο Dakar Rally 2014.

Η ομάδα της Honda–Team HRC που θα τρέξει στο Dakar

Διαδρομή 9.000 χλμ.

Το Dakar Rally θεωρείται από τους εξαντλητικούς αγώνες μοτοσικλέτας στον κόσμο. Ο αγώνας του 2015 θα ξεκινήσει στις 4 Ιανουαρίου από το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Διανύοντας μια διαδρομή 9.000 χιλιομέτρων σε διάστημα δύο εβδομάδων κατά μήκος της Αργεντινής, της Βολιβίας και της Χιλής, ο αγώνας θα τερματίσει στις 17 Ιανουαρίου πίσω στην πρωτεύουσα της Αργεντινής.

Οι πέντε αναβάτες της ομάδας HRC έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το Dakar Rally 2015, συμμετέχοντας σε άλλους παραπλήσιους αγώνες.

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014, 14:06