Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα καινούριο μοντέλο στην Κίνα από την QJ Motor τοΘα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, την απλή και την “X”. οποίο προορίζεται να είναι το νέο Benelli TRK 702. Η Benelli μάλιστα κατάθεσε στην Κίνα έγγραφα για πιστοποίηση του μοντέλου κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που επίσημα θα παρουσιαστεί το TRK 702 του 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούριο μοντέλο έχει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που είναι ο κινητήρας του. Πρόκειται για ένα καινούριο, δικύλινδρο σε σειρά μηχανικό σύνολο 693 κ.εκ. το οποίο έχει την ίδια δομή του μεγαλύτερου 754 κ.εκ. που έχουμε συναντήσει στο Leoncino 800 και στο 752s. Η απόδοσή του είναι 75 ίπποι και συνεργάζεται με μηχανικό 6τάχυτο κιβώτιο.

Σχεδιαστικά βασίζεται στο 502 διατηρώντας τη δομή της επιτυχημένης μοτοσικλέτας.

Ίδια δομή, διαφορετικό ψαλίδι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις πρώτες εικόνες φαίνεται πως η Benelli προσπαθεί να μην ξεφύγει από την φιλοσοφία των TRK. Το 702 Δύσκολα θα δούμε το TRK 702 στην έκθεση EICMA στο Μιλάνο.λοιπόν είναι βασισμένο στο TRK 502 με το πλαίσιο χωροδικτύωμα, τη σέλα και το ρεζερβουάρ να είναι ίδια. Εκεί που έχουμε αλλαγές είναι στο ψαλίδι το οποίο είναι μεγαλύτερο και αλουμινένιο για να μπορεί να υποστηρίξει την αυξημένη ισχύ.

Η Benelli ετοιμάζει δύο εκδόσεις του μοντέλου, την X και την απλή. Στην “X” συναντάμε τροχούς 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με ακτινωτές ζάντες, ενώ η απλή έκδοση είναι προορισμένη για κίνηση στην άσφαλτο με 17 ιντσών τροχούς και ελαστικά δρόμου. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι στα 220 κιλά, τα φρένα είναι της Brembo με ABS της Bosch, ενώ η μέγιστη ταχύτητα είναι στα 190 Km/h. Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στην Benelli τους τελευταίους μήνες και περιμένουμε πολλά νέα από την εταιρία του Pesaro τόσο για το TRK 702 όσο και για το νέο δικύλινδρο V adventure που ετοιμάζει, όσο και για το TRK800.

Αυτή είναι η "X" έκδοση του TRK 702 με πιο χωμάτινο χαρακτήρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κινεζική QJ Motors ετοιμάζει μεσαίο adventure μοντέλο με V2 κινητήρα

Ετοιμάζει Leoncino 800 η Benelli

Η Benelli γιορτάζει 110 χρόνια ζωής και αλλάζει το σήμα της

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης