Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph παρουσίασε την καινούρια σειρά των μοντέλων Bonneville αναβαθμίζοντάς τα σε πολλά σημεία.Ειδική έκδοση Gold Line έχει ετοιμάσει η Triumph. Βασικό στοιχείο των νέων μοτοσικλετών είναι οι νέοι κινητήρες οι οποίοι περνάνε τις προδιαγραφές Euro5 χωρίς να χάσουν ισχύ και χαρακτήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σειρά Street Twin των 900 κ.εκ. η Triumph πρόσεξε ιδιαίτερα την άνεση της σειράς κάνοντας 10mm πιο χοντρή τη σέλα με νέο υλικό στο εσωτερικό της. Εξωτερικά, καινούριες είναι οι βάσεις αλουμινίου του εμπρός φωτιστικού σώματος, τα πλαϊνά καπάκια και τα καλύμματα της εισαγωγής του κινητήρα. Η ευχάριστη έκπληξη έρχεται από μια ειδική έκδοση που ετοίμασε για τη σειρά η Triumph την οποία ονομάζει Gold Line και θα βγει σε 1.000 μονάδες. Η μοτοσικλέτα είναι βαμμένη στο χέρι σε μαύρο χρώμα με χρυσαφί πινελιές και ειδικό λογότυπο της Triumph.

Το Speed Twin είναι από τα βασικά μοντέλα της Triumph στην κατηγορία.

Αναβαθμίσεις σε αναρτήσεις και φρένα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καινούρια είναι και η σειρά T100 με βασικά της χαρακτηριστικά το μειωμένο βάρος και την αυξημένη ισχύ. Το νέο Τ100 αποδίδει 10 ίππους περισσότερους από το προηγούμενο μοντέλο, έχοντας επίσης νέες αλουμινένιες ζάντες, κάλυμμα εκκεντροφόρων από μαγνήσιο και νέο στρόφαλο. Στις αναρτήσεις το εμπρός πιρούνι είναι αναβαθμισμένο, τα φρένα είναι της Brembo, ενώ διαθέτει σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και ABS.

Το Speedmaster απέκτησε νέο πιρούνι της Showa 47mm.

Τα… μεγάλα 1.200άρια έχουν νέες αναρτήσεις και μικρή αύξηση στην ισχύ

Αναβαθμίσεις έχουμε και στη σειρά μοτοσικλετών με τον κινητήρα των 1.200 κ.εκ. Τα Τ120, Bobber και Από τις αναρτήσεις της KYB η Triumph πέρασε στις αναρτήσεις της Showa…Speedmaster έχουν δεχτεί μείωση βάρους και αναβάθμιση σε αναρτήσεις και φρένα. Συγκεκριμένα, το T100 έχει μπει στη δίαιτα και έχει χάσει 7 κιλά, το Speedmaster έχει αναβαθμισμένο κινητήρα με πιο ομαλή απόδοση και 77 ίππους ισχύ, με νέο πιρούνι της Showa 47mm. Τέλος, το Bobber είναι και εκείνο εξοπλισμένο με νέο πιρούνι 47mm, ο κινητήρας αποδίδει 77 ίππους, ενώ μεγαλύτερο είναι το ρεζερβουάρ το οποίο αυξάνει κατά 33% την αυτονομία της μοτοσικλέτας.

Πριν το καλοκαίρι αναμένεται να είναι διαθέσιμες οι νέες μοτοσικλέτες της Triumph και στην Ελλάδα.

Και ειδική έκδοση Gold Line για το T100.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Triumph ετοιμάζει έκδοση Sand για το Street Scrambler

Αυτό είναι το νέο Triumph Speed Triple 1200 RS

Τα πρώτα μοντέλα Triumph-Bajaj το 2023

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης