Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Aprilia είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει το πιο τρελό όνειρο κάθε αναβάτη με τη διοργάνωση του Aprilia Μία ημέρα πριν θα πραγματοποιηθεί το Aprilia All Stars, που είναι ανοιχτό για όλο τον κόσμο.Pro Experience. Για μια ημέρα επιλεγμένοι αναβάτες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν στην πίστα του Misano μαζί με θρύλους των αγώνων MotoGP και WSBK και να μάθουν όλα τα μυστικά της αγωνιστικής οδήγησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 8 Μαΐου η Aprilia διοργανώνει το Pro Experience στην πίστα Misano Marco Simoncelli και δίνει την ευκαιρία σε αναβάτες από όλο τον κόσμο να εκπαιδευτούν από πρωταθλητές όπως οι Max Biaggi, Andrea Iannone και Lorenzo Savadori. Κάθε ένας από τους παραπάνω αναβάτες θα γίνουν για μια ημέρα εκπαιδευτές και θα έχουν υπό την επίβλεψή τους τέσσερις πολύ τυχερούς αναβάτες.

Η Aprilia RSV4 Factory θα είναι η μοτοσικλέτα του μαθήματος!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οδήγηση στην πίστα με Aprilia RSV4 Factory σε έξι 20λεπτες περιόδους, ενώ θα υπάρξει και θεωρητικό μάθημα με ανάλυση των δεδομένων. Μάλιστα, σε κάθε μοτοσικλέτα θα υπάρχουν τοποθετημένες ειδικές κάμερες, το βίντεο των οποίων θα αναλυθεί από τους προπονητές στο μάθημα. Για να νιώσουν λίγο την ατμόσφαιρα του MotoGP, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να δειπνήσουν στον χώρο φιλοξενίας της Aprilia και να έχουν μια ιδιαίτερη περίοδο φωτογράφησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το να οδηγήσεις στην ίδια πίστα με τον Max Biaggi το λες και εμπειρία ζωής!

Το κερασάκι στην τούρτα είναι η συμμετοχή των Aleix Espargaro και Maverick Vinales στο event. Οι δύο εργοστασιακοί αναβάτες της Aprilia στο MotoGP όχι μόνο θα βρεθούν στην πίστα του Misano, αλλά θα οδηγήσουν και εκείνοι παρέα με τους μαθητές, ανεβάζοντας στα ύψη την εμπειρία της εκπαίδευσης. Μπορείτε να κάνετε κράτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της Aprilia για το γεγονός, αλλά οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες.

Βίντεο από το περσινό Aprilia All Stars:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Maverick Vinales οδηγεί το Aprilia SR GT

Ζωντανεύει η Gilera με καρδιά από Aprilia

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης