Του Νίκου Βιτσιλάκη

  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επειδή στις μέρες μας πολλοί αγοράζουν μοτοσυκλέτα και λιγότεροι ξέρουν να τις οδηγούν, η Piaggio Hellas αποφάσισε να μας κάνει ασφαλείς όταν κυκλοφορούμε με δίκυκλο και να μας μάθει να Τέτοιες προσπάθειες πραγματικά λείπουναποφεύγουμε τις κακοτοπιές!

Το όλο πρότζεκτ αναφέρεται σαν «Εισαγωγή στον κόσμο της ασφαλούς οδήγησης» και εμείς εδώ στο zougla.gr χαιρετίζουμε μια προσπάθεια που σίγουρα θα αποδώσει καρπούς και η οποία, ελπίζουμε, να βρει πολλούς μιμητές.

Η διοργάνωση «Ημερίδα Εκπαίδευσης στην ασφαλή οδήγηση» αφορά αποκλειστικά σε κατόχους μοτοσυκλετών Aprilia και Moto Guzzi, με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία να έχει σαν στόχο τη μετάδοση εξειδικευμένης γνώσης σχετικά με το χειρισμό καθημερινών ή και οριακών καταστάσεων και να δώσει έτσι την ευκαιρία στους μοτοσυκλετιστές να οδηγούν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ασφάλεια, τόσο για τους ίδιους όσο και για τους γύρω τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν είσαι κάτοχος Aprilia θα μπορέσεις να μάθεις συγκεκριμένες τεχνικές σχετικά με το χειρισμό καθημερινών ή και οριακών καταστάσεων

Νέες τεχνικές
Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέες Σκοπός είναι να βελτιώσουν οι αναβάτες την οδηγική τους ικανότητατεχνικές, ώστε να βελτιώσουν την οδηγική τους ικανότητα. Τα μαθήματα θα στηρίζονται σε πλήρεις και ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες, με εναλλαγή θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κάνουν άμεσα τη θεωρία πράξη.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις από εξειδικευμένους εκπαιδευτές και θα περιλαμβάνει δύο τμήματα. Με αγορά οποιασδήποτε μοτοσυκλέτας Aprilia ή Moto Guzzi, μπορείτε να κλείσετε τη συμμετοχή σας με συμβολικό κόστος 10 ευρώ. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα σημείο πώλησης Aprilia ή Moto Guzzi

Και οι κάτοχοι των Moto Guzzi θα μπορούν να παρακολουθήσουν αυτά τα σεμινάρια

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης