Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η πρώτη φορά που πήραμε γεύση από τα μελλοντικά σχέδια της Daytona by Zontes ήταν στην έκθεση Σε όλα τα μοντέλα 350 υπάρχει κρυφός φωτισμός στους διακόπτες!EICMA τον περασμένο Νοέμβριο. Εκεί, είχαμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά το 350 T2, το οποίο βασιζόταν στο πολύ επιτυχημένο 310 T2 με καινούριο κινητήρα και αναβαθμισμένες αναρτήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Daytona by Zontes, μέσω της Γκοργκόλης Α.Ε. πλέον έρχεται με… φόρα να μας παρουσιάσει τέσσερα αναβαθμισμένα μοντέλα τα οποία έχουν αλλαγές σχεδόν σε όλα τα επίπεδα. Πρόκειται για το adventure μοντέλο 350 T2, το sport touring 350 X2, το γυμνό street 350 R1 και το naked roadster V 350. Κοινό χαρακτηριστικό των τεσσάρων μοντέλων είναι φυσικά ο καινούριος κινητήρας των 348 κ.εκ.

Η νέα σειρά 350 της Daytona by Zontes.

Καινούριος, πιο ισχυρός κινητήρας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μονοκύλινδρο σύνολο είναι εξαιρετικά αποδοτικό με ισχύ που φτάνει τους 39,5 ίππους και ροπή της τάξης των 32,8Nm. Την τροφοδοσία έχει αναλάβει ηλεκτρονικός ψεκασμός της Bosch με δύο χαρτογραφήσεις, ενώ η νέα μέθοδος χύτευσης του κυλίνδρου έχει ως αποτέλεσμα τα λεπτότερα τοιχώματα και την αύξηση των διόδων ψυκτικού για καλύτερη απαγωγή της θερμότητας.

Το τουριστικό 350 X2.

Ποιότητα στα περιφερειακά

Σημαντική δουλειά στα μοντέλα της Daytona by Zontes έχει γίνει στις αναρτήσεις οι οποίες έχουν Τα φωτιστικά σώματα είναι full LED, ενώ υπάρχει θύρα φόρτισης USB σε όλα τα μοντέλα.μεγαλύτερης διαμέτρου πιρούνι (43mm) και αμορτισέρ με νέες ρυθμίσεις. Η προσθήκη των φρένων από την J.Juan (μέλος του ομίλου της Brembo πλέον) και οι μεγαλύτερης διαμέτρου δίσκοι (320mm), ανεβάζουν κατακόρυφα το επίπεδο ασφάλειας και εμπιστοσύνης που εμπνέουν οι μοτοσικλέτες στους αναβάτες τους.

Στον εξοπλισμό, οι μοτοσικλέτες διαθέτουν TFT οθόνη με δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth, σύστημα ελέγχου πίεσης και θερμοκρασίας ελαστικών και σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί Gen 2.5.

Το εντυπωσιακό σπορ μοντέλο 350 R1.

Εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές

Τη νέα οικογένεια των Daytona by Zontes μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. Φυσικά, συνεχίζει να είναι διαθέσιμη η σειρά των 310. Οι τιμές των νέων μοντέλων διαμορφώνονται ως εξής:

350 Τ2: 4.965€
350 Χ2: 4.695€
350 R1: 4.595€
V 350: 4.595€

Βίντεο του 350 T2.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Daytona Miro 125 κατέχει το τρίπτυχο της επιτυχίας: απλό, οικονομικό, ανθεκτικό

Το ελκυστικό Daytona Dyneta 50 θα σε σαγηνεύσει

Με το Daytona Explorer 125 βλέπεις με άλλο μάτι την πόλη σου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης