του Νίκου Βιτσιλάκη

Μια νέα επαναστατική mini MX μοτοσυκλέτα απόδοσης 5kW, η οποία, εκτός του ότι είναι ηλεκτρική, προσαρμόζεται σε διαστάσεις ανάλογα με την ανάπτυξη του παιδιού-αναβάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό σημαίνει πως έχει ρυθμιζόμενο ύψος σέλας για να βολεύει διάφορα αναστήματα και -κυρίως- για να μπορεί να εξυπηρετεί ένα παιδί που αναπτύσσεται ηλικιακά. Να του το πάρουν οι γονείς του στα 5 και να μπορεί να το χαίρεται ακόμα και στα 15! Η μπαταρία είναι τεχνολογίας ιόντων λιθίου 907W και φουλ φορτισμένη, κάτι που για να επιτευχθεί απαιτεί 70 λεπτά της ώρας μέσω του παρεχόμενου φορτιστή, προσφέρει έως και δύο ώρες λειτουργίας σε χαλαρούς ρυθμούς.

Σε αντίστοιχους “αγωνιστικούς” ο χρόνος λειτουργίας μειώνεται στα 25 λεπτά της ώρας. Παρατηρώντας το SX-E 5 προσεκτικά, εύκολα αντιλαμβάνεσαι τη διάχυτη ποιότητα σε κατασκευή, βαφή και περιφερειακά, αρκεί να αναφέρουμε την πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση της WP, το αλουμινένιο ψαλίδι και ζάντες, το χρωμιομολυβδαινιούχο πλαίσιο, τα υδραυλικά δισκόφρενα με την κυματιστή μορφή, το κωνικό τιμόνι της Neken, καθώς και τα 6 οδηγικά προγράμματα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μπαταρία λιθίου δεν είναι προδιαγραφών High Voltage και για το service δεν απαιτείται εξειδικευμένο συνεργείο των συγκεκριμένων προδιαγραφών όπως γίνεται με τις μεγαλύτερες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες.
Η αλλαγή μπαταρίας και η ρύθμιση του ύψους της ανάρτησης χρειάζονται εργαλεία και εξειδίκευση του χρήστη και, τέλος, με την ενεργοποίηση του kill-switch o αναβάτης δεν μπορεί να αλλάξει πρόγραμμα λειτουργίας της μοτοσυκλέτας, έτσι το παιδί θα μείνει με το πρόγραμμα που θα του έχει ρυθμίσει ο επιβλέποντας γονέας ή προπονητής.

Η τιμή του νέου SX-E 5 έχει οριστεί στα 5.750€ και περισσότερες πληροφορίες για αυτό το δαιμόνιο mini MX μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πηγή mxin.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης