Φωτογραφίες IGF Productions

O 2ος και 3ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας πραγματοποιήθηκε στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών και εκεί οι αναβάτες της ΚΤΜ έδειξαν πως το μέλλον είναι όλο δικό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατηγορία Νέοι Αναβάτες o Θωμάς Σκούρτας, αφού βελτίωσε σταδιακά τους χρόνους του, τερμάτισε τρίτος και στους δύο αγώνες, αποδεικνύοντας το ταλέντο του αλλά και τις αστείρευτες δυνατότητες της μοτοσυκλέτας του. Την ίδια θέση κατέχει και στη βαθμολογία της κατηγορίας μετά τους τρεις πρώτους αγώνες του Πρωταθλήματος. Στην κατηγορία SS300 ο νεαρός αναβάτης της ομάδας κατέκτησε δύο καρό σημαίες στους αντίστοιχους αγώνες.

Ο Θωμάς σημείωσε και στους δύο αγώνες τον ταχύτερο γύρο και έδειξε πως βελτιώνεται συνέχεια και πως η KTM RC390 είναι η κορυφαία μοτοσυκλέτα της κατηγορίας. Βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και σίγουρα στους αγώνες που απομένουν θα επιχειρήσει να πάρει τον τίτλο. Ο συναθλητής του Σκούρτα στην KTM Skourtas Racing Center, Γιώργος Μπαξίσογλου, συμμετέχει και στις δύο κατηγορίες, με τις επιδόσεις του να φανερώνουν επίσης πως πρόκειται για ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του σπορ. Ο Γιώργος τερμάτισε τέταρτος και στους δύο αγώνες της SS300 πάνω σε μια KTM RC390. Την ίδια θέση κατέλαβε και στον 2ο αγώνα του Πρωταθλήματος στην κατηγορία Νέοι Αναβάτες, ενώ στον 3ο ήταν πέμπτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπαξίσογλου βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στην SS300 και στην τέταρτη των Νέων. Ο team manager της ομάδας Σάκης Σκούρτας δήλωσε μετά το τέλος των αγώνων πολύ ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των παιδιών, που αποτελούν και το φυτώριο των ελληνικών αγώνων μοτοσυκλέτας.
Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού στις 15 Σεπτεμβρίου στην πίστα των Μεγάρων.

ΣΣ. Οι αναφορές που γίνονται στους αγώνες των πρωταθλημάτων Tαχύτητας, ΜΧ και Enduro βασίζονται σε δελτία τύπου των εταιρειών που συμμετέχουν, καθόσον η Ομοσπονδία (ΑΜΟΤΟΕ) συνεχίζει να αδιαφορεί για την ενημέρωση του ειδικού τύπου και ευρύτερα του κοινού.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης