Κερδίζοντας όλα τα σκέλη των κατηγοριών τους οι τρεις αναβάτες της ΚΤΜ Motorex Michelin Team χάρισαν στην ομάδα ένα εξαιρετικό σύνολο έξι νικών στον δεύτερο αγώνα του Π.Π. ΜΧ!

Αποκτώντας ρόλο πρωταγωνιστή στον δεύτερο εφετινό αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, η ΚΤΜ Motorex Michelin Team είδε την τριάδα αναβατών της, η οποία αποτελούνταν από τους Νίκο Λυρίου, Αντώνη Σάγμαλη και Μάριο Κανάκη, να κυριαρχεί στις κατηγορίες ΜΧ2, ΜΧ2Τ και ΜΧ85 αντίστοιχα. Με τους Γιώργο Ηλιόπουλο και Άγγελο Βογιατζή να βελτιώνουν σταθερά τις επιδόσεις τους, το Σαββατοκύριακο στο Άργος έκλεισε με πολύ θετικό πρόσημο για την πορτοκαλί ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ανοδική πορεία μετά τον πρόσφατο τραυματισμό στον χώρο εργασίας του, ο πολύπειρος Γιώργος Ηλιόπουλος ολοκλήρωσε τον αγώνα του Άργους στην τέταρτη θέση της κορυφαίας κατηγορίας ΜΧ1. Ικανοποιημένος με τη βελτιωμένη συνολικά απόδοσή του, ο αναβάτης από το Αίγιο ελπίζει σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με το κόκκινο number plate του πρωτοπόρου στη βαθμολογία, ο Νίκος Λυρίου μπήκε στα σκέλη του Άργους με στόχο την πρωτιά στη ΜΧ2. Δείχνοντας εξαιρετική ταχύτητα αλλά και αγωνιστική ωριμότητα πάνω στην KTM 250 SX-F, ο αναβάτης από τη Ρόδο κέρδισε και τα δύο σκέλη και πήρε έτσι τη νίκη στην τελική κατάταξη της κατηγορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζοντας τη σταθερά ανοδική του πορεία, ο Άγγελος Βογιατζής βρέθηκε στο Άργος πολύ κοντά στην πρώτη 10άδα της ΜΧ2. Με καλύτερη στιγμή την επίδοσή του στο Α’ Σκέλος, ο αναβάτης από τη Θεσσαλονίκη ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 14η θέση της κατηγορίας. Απόλυτος κυρίαρχος της δίχρονης κατηγορίας ΜΧ2Τ, ο Αντώνης Σάγμαλης είχε το βλέμμα του στραμμένο στην κατάταξη της κατηγορίας ΜΧ2 στο Άργος. Παλεύοντας στα ίσα με τους αναβάτες των τετράχρονων μοτοσυκλετών 250cc, o Αντώνης έφερε την KTM 125 SX στην πολύ καλή πέμπτη θέση της ΜΧ2. Διατηρώντας το αήττητο σερί του στο εφετινό πρωτάθλημα, ο νεότερος εκπρόσωπος της ομάδας Μάριος Κανάκης (KTM 85 SX) έφυγε από το Άργος με άλλες δύο νίκες στην κατηγορία ΜΧ85.

Με την κυριαρχία της ΚΤΜ να συνεχίζεται στην κατηγορία ΜΧ65, ο νεαρός Δημήτρης Γανωτής (KTM 65 SX) ήταν ο νικητής της μικρής κατηγορίας. Αντίστοιχα στην Open, το δίδυμο των Σάββα Πακαταρίδη και Σταμάτη Δημολιάνη έφτασε να τερματίσει στη δεύτερη και τρίτη θέση της κατηγορίας αντίστοιχα. Η ΚΤΜ Motorex Michelin Team ανανεώνει το αγωνιστικό ραντεβού της για τις 31 Μαρτίου και την 1η Απριλίου, με τον τρίτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2018 να πραγματοποιείται στα Γιαννιτσά.

Φωτογραφίες: CP Productions

Αποτελέσματα ΜΧ1 
1. Παναγιώτης Κουζής (Honda), 2. Άρης Τσαρνάς (Husqvarna), 3. Δημήτρης Κοντολέτας …5. Γιώργος Ηλιόπουλος (ΚΤΜ) 

Αποτελέσματα ΜΧ2
1. Νίκος Λυρίου (ΚΤΜ), 2. Κώστας Μπετίνης, 3. Αλέξης Γεωργαντάς (Husqvarna)…5. Αντώνης Σάγμαλης (ΚΤΜ)…14. Άγγελος Βογιατζής (ΚΤΜ)

Αποτελέσματα ΜΧ2Τ
1. Αντώνης Σάγμαλης (ΚΤΜ), 2. Ανδρέας Ανδρέου, 3. Κώστας Ευαγγελόπουλος (ΚΤΜ)

Αποτελέσματα ΜΧ85
1. Μάριος Κανάκης (ΚΤΜ), 2. Γιώργος Μαυράκης (ΚΤΜ), 3. Νίκος Κοσιαβέλος (KTM)

Αποτελέσματα ΜΧ65
1. Γανωτής Δημήτρης (ΚΤΜ), 2. Φωτάκης Σωτήρης (ΚΤΜ), 3. Σακελλαρίου Μιχαήλ (Husqvarna)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης