Η Καλαμάτα αποτέλεσε την τελευταία στάση των φετινών “πορτοκαλί ημερών” στην επαρχία, oι οποίες μεταφέρονται στην πρωτεύουσα για να κλείσει ο μηνιαίος κύκλος τους.

Από τη Ρόδο έως την Ξάνθη και την πίστα των Σερρών και από εκεί στην Κατερίνη, στη Θεσσαλονίκη, στα Τρίκαλα και στην Καλαμάτα, εκατοντάδες μοτοσυκλετιστές οδήγησαν τα μοντέλα της ΚΤΜ. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Alfa Marine & Motor στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας αποτέλεσαν το επίκεντρο στην Πελοπόννησο, όπου παραδοσιακά συγκεντρώνεται πλήθος μοτοσυκλετιστών και από άλλες πόλεις της περιοχής. Όλα άρχισαν, όμως, μια μέρα πριν από τα test rides, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 26 Μαΐου. Την Παρασκευή ολόκληρος ο στόλος των μοτοσυκλετών βρέθηκε στην παραλία της Καλαμάτας, προκειμένου κάθε ενδιαφερόμενος να τις δει από κοντά. Η επόμενη μέρα ήταν αφιερωμένη στην οδήγηση. Με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό, τα test rides άρχισαν από νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα. Συνολικά 41 μοτοσυκλετιστές οδήγησαν τα μοντέλα 250, 390 και 790 Duke, το 1290 Super Duke GT, τα 1090 και 1290 Adventure, αλλά και το “στρητάδικο” RC 390.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φετινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τρία event στην Αθήνα, όπου η αρχή έγινε στις εγκαταστάσεις της Motion n’ Style. Εκεί, 72 αναβάτες πραγματοποίησαν 20 διαδρομές συνολικής απόστασης 18 χλμ. Από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα τα μοντέλα της KTM διένυσαν 350 χλμ. έκαστο. Ήταν ένα από τα πλέον επιτυχημένα test ride που έχουν πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα. Όσοι παραβρέθηκαν έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση. Η συνέχεια θα δοθεί τo Σάββατο 2 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της EMC Οικονόμου στο Περιστέρι και το φινάλε την Κυριακή 3 Ιουνίου στο Fanmoto στην Ηλιούπολη. Aν θέλετε και εσείς να οδηγήσετε τα πορτοκαλί μοντέλα, θα πρέπει να έχετε την απαραίτητη άδεια οδήγησης, ταυτότητα, εξοπλισμό ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια, μακρύ παντελόνι). Επίσης, βεβαιωμένη κατοχή μοτοσυκλέτας άνω των 600cc για τη δοκιμή των 790, 1090 & 1290.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα παρακάτω τηλέφωνα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2/6 (Περιστέρι EMC), 210-5910568 και
3/6 (Ηλιούπολη Fanmoto), 210-9955451

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης