Ο καιρός σύμμαχος, το τερέν ιδανικό και το μπάρμπεκιου επιβεβλημένο μετά την οδήγηση των τελευταίων Enduro και MX μοντέλων της KTM.

Στα Off-Road Days της Ξάνθης σχεδόν 30 αναβάτες απόλαυσαν ένα από τα καλύτερα test ride γιατί τα καλύτερα πράγματα συμβαίνουν αυθόρμητα. Οι άνθρωποι της KTM SEE σε συνεργασία με τους τοπικούς συνεργάτες Αφοι Καρανικολάου ήταν έτοιμοι για ένα test ride των EXC, EXC-F και SX-F του 2019. Μαζί με πολλούς αναβάτες της περιοχής που βγήκαν να κάνουν την Κυριακάτικη endurοβόλτα και με τις οικογένειες πολλών εξ αυτών να βρίσκονται στο ίδιο μέρος, το κλίμα δεν άργησε να γίνει οικογενειακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Enduro δίχρονα όπως το 300 EXC TPI και τετράχρονα όπως το 350 EXC-F, πολλές χαλαρές βόλτες αλλά και σκληρές enduro διαδρομές. Για τους πιο απαιτητικούς τα δύο ολοκαίνουργια τετράχρονα motocross 250 SX-F και 450 SX-F ήταν αυτά που ικανοποίησαν με την «κοφτερή» οδική συμπεριφορά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά, το ταξίδι των Off-Road εμπειριών μεταφέρθηκε από τη Θράκη στη Θεσσαλία. Στα Τρίκαλα, την πιο high-tech πόλη της Ελλάδας, μπόρεσαν όλοι όσοι ενδιαφέρθηκαν να οδηγήσουν τις πιο Ready to Race μοτοσυκλέτες, enduro και motocross. Υπεύθυνοι για τη διοργάνωση οι συνεργάτες της KTM SEE Σιώκης Μοτο. Υπάρχει και συνέχεια όμως, αρχής γενομένης από την Κατερίνη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 20 & 21 Οκτωβρίου, με την υπογραφή του Bob’s Motorgarage. Και μια εβδομάδα μετά, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στην Αθήνα, με τη συνεργασία των KTM Dealers της Αττικής

Μοτοσυκλέτες διαθέσιμες προς δοκιμή:

KTM 300 EXC TPI, 350 EXC-F, 250 SX-F, 450 SX-F


Για πληροφορίες επικοινωνήστε σήμερα με τον πλησιέστερο συνεργάτη της KTM ή δηλώστε συμμετοχή εδώ

Όροι συμμετοχής :

Οι αναβάτες να έχουν την κατάλληλη ενδυμασία και εξοπλισμό (κράνος, γάντια, μπότες, θώρακα κ.λπ). Πρέπει να είναι άνω των 15 ετών και μέχρι την ηλικία των 18 θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα (έγγραφη συναίνεση). Αν συνοδεύονται, ο γονέας ή ο κηδεμόνας θα πρέπει να υπογράψει τη σχετική Δήλωση Παραλαβής και Αποποίησης. Η σχεδιασμένη διαδρομή θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στα KTM Off-Road Days και με τις μοτοσυκλέτες των test rides.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης