Η χαρά για το ελληνικό αγωνιστικό γίγνεσθαι ήταν διπλή αυτό το σαββατοκύριακο, αφού επι ολλανδικού εδάφους -και για την ακρίβεια στην πίστα του Assen- ο Βασίλης Κορωνάκης δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης του ταλέντου του. Όλα αυτά στο πλαίσιο του Junior Cup της KΤΜ, όπου και στα δύο σκέλη του αγώνα πήρε τη νίκη!

Και μάλιστα, το πρώτο σκέλος έγινε υπό βροχή. Αλλά τι και αν έβρεχε, τι και αν ξεκινούσε από την 6η θέση; Ο Βασίλης βγήκε μπροστά και με χαρακτηριστική άνεση άνοιξε διαφορά της τάξης των 5’’ από τον 1ο μόλις γύρο, που έφτασε μέχρι και τα 11’’(!) από τον 2ο αγωνιζόμενο ως τη διακοπή του αγώνα με κόκκινη σημαία στον 8ο γύρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2ο σκέλος είχε στεγνή φύση και η εκκίνηση από την 1η θέση βοήθησε αρκετά, ωστόσο δεν θα παραδινόταν αμαχητί ο Koen Meuffels, ο οποίος έκανε εξίσου καλή εκκίνηση. Αλληλοπροσπεράσεις και θέαμα με τους Glenn van Straalen και Milan Merckelbagh πέρα από τον Meuffels, ταχύτερος γύρος για τον Βασίλη και τελικά νίκη στο όριο, με τον Έλληνα αγωνιζόμενο να αφήνει τον 2ο πίσω του μόλις για 0.060 δευτερόλεπτα και τον 3ο για 0.150 !!!

Αν όλα αυτά μπορούν να συμβούν από ένα νέο αναβάτη που τρέχει σε μια πίστα πρώτη φόρα πόσο περισσότερο υποσχόμενο θα μπορούσε να είναι το μέλλον;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης