Πενήντα αναβάτες εκμεταλλεύθηκαν τον καλό καιρό την εβδομάδα από 18 έως 22 Φεβρουαρίου και το γεγονός πως η KTM SEE βρέθηκε στην πόλη τους και τους έδωσε την ευκαιρία να οδηγήσουν πέντε μοτοσυκλέτες αστικής μετακίνησης. Οι αναβάτες όλων των ηλικιών έζησαν μαζί τους για 700 χλμ., αποκομίζοντας την εμπειρία οδήγησης μοτοσυκλετών που προορίζονται κυρίως για την καθημερινή τους μετάβαση. Η αρχή έγινε στο café Anko στο Αίγιο στις 18 Φεβρουαρίου και την επoμένη στο café Daboos στην Πάτρα. Την Τετάρτη 20/2 στο Entry Café της Καλαμάτας, την Πέμπτη στο Libre Café στη Σπάρτη και το tour de Peloponnese έκλεισε στο ηλιόλουστο Ναύπλιο, στο café Μαύρος Γάτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναβάτες κάθε ηλικίας οδήγησαν το πιο προσιτό Duke της γκάμας της KTM και κατάλαβαν αμέσως πως είναι φτιαγμένο με την ίδια φιλοσοφία που κατασκευάζονται τα μεγαλύτερα και ακριβότερα μέλη της naked σειράς. Το RC390 εντυπωσίασε τόσο με τη νέα του τιμή όσο και με τον πολύπλευρο χαρακτήρα του, αφού εύκολα μπορεί να μετατραπεί από ένα sport commuter πόλης σε μια μοτοσυκλέτα έτοιμη  για την πίστα.

Τα πρώτα ραντεβού με τους αναβάτες για το 2019 ολοκληρώθηκαν. Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν ημερομηνίες για τις νέες συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα. Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, oι ΚΤΜ Coffee Days θα έχουν γυρίσει σχεδόν όλη τη χώρα, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους αναβάτες το ζητήσουν να οδηγήσουν τις μοτοσυκλέτες της εταιρείας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης