Η KTM SEE σας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να σας δώσει την ευκαιρία να οδηγήσετε μερικές από τις καλύτερες μοτοσυκλέτες της!

Τα Coffee Days ξεκίνησαν το 2018 και στέφθηκαν από πλήρη επιτυχία χάρη σε όλους εσάς που τιμήσατε με την παρουσία σας, οδηγήσατε τις μοτοσυκλέτες και ανταλλάξατε απόψεις, απολαμβάνοντας τον καφέ σας σε μερικές από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας. Όπως και πέρυσι, τα Coffee Days έχουν ως αφετηρία την Πελοπόννησο, με πέντε στάσεις να έχουν προγραμματιστεί για καφέ, οδήγηση και κουβέντα. Θα ξεκινήσουν από το Αίγιο στις 18 Φεβρουαρίου, θα είναι στην Πάτρα στις 19, από εκεί στην Καλαμάτα στις 20, στη Σπάρτη στις 21 και ολοκλήρωση με το “Tour de Peloponnese” στο Ναύπλιο στις 22. Τις μέρες αυτές, ένα διάλειμμα για καφέ με τα μοντέλα της KTM και της Bajaj επιβάλλεται. Απαραίτητα αξεσουάρ το δίπλωμά σας, το κράνος και η όρεξη για οδήγηση και κουβέντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μοντέλα διαθέσιμα για Test Ride:

–    ΚΤΜ RC 390
–    KTM Duke 250
–    Bajaj Pulsar NS 125
–    Bajaj Pulsar RS 200
–    Bajaj Dominar 400

Ας δούμε όμως μία προς μία όλες τις μοτοσυκλέτες που μπορείτε να οδηγήσετε και αν δεν είσαστε στην Πελοπόννησο μη στενοχωριέστε γιατί μέσα στη χρονιά σίγουρα η εκδήλωση θα περάσει και από τα μέρη σας.
ΚΤΜ 250 Duke: Η μόνη γυμνή μοτοσυκλέτα 250cc με αληθινά αγωνιστικά γονίδια. Εφοδιασμένη με πληθώρα κορυφαίων εξαρτημάτων, όπως ο συμπαγής και αποτελεσματικός υγρόψυκτος κινητήρας με τους 30hp, το εξαιρετικά ελαφρύ πλαίσιο χωροδικτύωμα, το μοντέρνο σύστημα ψεκασμού, οι κορυφαίες αναρτήσεις της WP και το ψαλίδι-έργο-τέχνης από χυτό αλουμίνιο. Ο μικρός Δούκας προσφέρει γνήσια Ready to Race οδηγική απόλαυση σε κάθε διαδρομή, αστική και μη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

KTM RC 390: Ο πύραυλος στη στροφή! Συνδυάζοντας τη μέγιστη οδηγική απόλαυση με τη χρηστικότητα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το αστικό περιβάλλον, για κάθε δρόμο με στροφές, αλλά και την πίστα. Χάρη στο μικρό βάρος, τον πανίσχυρο τετράχρονο DOHC κινητήρα των 44hp, το πιρούνι USD των 43mm, τον ηλεκτρονικό ψεκασμό και τα φρένα με τις ακτινικές τετραέμβολες δαγκάνες, απευθύνεται σε όλους εκείνους που επιζητούν την κορυφή.

Bajaj Pulsar RS 200: Αξιόλογη πρόταση όχι μόνον επειδή διαθέτει έναν ισχυρό μονοκύλινδρο, τετράχρονο, υγρόψυκτο, SOHC 4βάλβιδο κινητήρα με 3 μπουζί, 200cc και 24hp, αλλά και επειδή έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη χρηστικότητα, την οικονομία χρήσης και τις επιδόσεις τόσο σε καθημερινή αστική χρήση, όσο και εκτός πόλης.

Bajaj Dominar 400: Το κορυφαίο μοντέλο στη γκάμα της Bajaj διαθέτει πολύπλευρο χαρακτήρα, άνετη θέση οδήγησης, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και έναν ισχυρό κινητήρα 400cc που αποδίδει 35hp! Επιπλέον, digital πίνακα οργάνων, φώτα τεχνολογίας LED παντού, σωστά μελετημένες αναρτήσεις και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

Bajaj NS125 Pulsar: Το sport city commuter είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε όλες τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης με ασφαλή τρόπο και περίσσιο στυλ. Το μέγεθός του παραπέμπει σε μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει δύο ενήλικες αναβάτες. Άνετο, σύγχρονο, με μοντέρνα σχεδίαση και τιμή κάτω από 2.000€. Με οικονομικό τετράχρονο, μονοκύλινδρο, αερόψυκτο, με τέσσερις βαλβίδες κινητήρα, που αποδίδει 15hp, το νέο μοντέλο της Bajaj είναι έτοιμο να εκτελέσει ότι του ζητήσεις.

Σημεία συνάντησης

Δείτε που ακριβώς θα διεξάγονται τα test rides, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή εκεί που σας εξυπηρετεί:

18/2 Αίγιο – Cafe Anko, Κορίνθου 9 – Info 6931-138423
19/2 Πάτρα – Cafe Daboos, Αμερικής 1 – Info 210-5540640
20/2 Καλαμάτα – Entry Cafe, Νέα είσοδος – Info 27210-20000
21/2 Σπάρτη – Libre Cafe, Κ.Παλαιολόγου 50 – Info 6975772004
22/2 Ναύπλιο – Μαύρος Γάτος Cafe, Σοφρώνη 1 – Info 210-5540640

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης