KTM Adventure Rally: Το 2020 έρχεται στην Ελλάδα!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019, 09:00
KTM Adventure Rally: Το 2020 έρχεται στην Ελλάδα!

Η ΚΤΜ με χαρά παρουσιάζει την τοποθεσία στην οποία θα διεξαχθεί η τέταρτη έκδοση του ευρωπαϊκού KTM Adventure Rally και δεν θα είναι άλλη από την όμορφη Ναύπακτο, όπου και θα πραγματοποιηθεί το πιο σημαντικό event της χρονιάς από τις 9 έως τις 12 Ιουνίου 2020.

Με τη βάση του Rally να βρίσκεται στην παραθαλάσσια πόλη της Ναυπάκτου, 200 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο θα μπορούν να πάρουν μέρος στην εκδήλωση της πιο Reasy To Race κοινότητας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τρεις μέρες γεμάτες οδήγηση σε μερικές από τις καλύτερες ορεινές διαδρομές της Ελλάδας. Έπειτα από δυο επιτυχημένες εκδηλώσεις στην Ιταλία αλλά και την εφετινή επίσκεψη στη Βοσνία, το ευρωπαϊκό KTM Adventure Rally έρχεται να προστεθεί στις αντίστοιχες πετυχημένες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, ΗΠΑ, Καναδά και Νότιο Αφρική. Με την πρόσφατη εκδήλωση στη Βοσνία να λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές από συμμετέχοντες και δημοσιογράφους, το ευρωπαϊκό Rally βάζει πλώρη για την ιστορική πόλη της Ναυπάκτου, την αφετηρία για ένα τριήμερο εξερευνήσεων στην καρδιά των ορεινών διαδρομών της Ελλάδας.

Το ταξίδι θα ξεκινήσει από τα καταγάλανα νερά του Κορινθιακού Κόλπου και δεν θα πάρει αρκετό χρόνο στους συμμετέχοντες να βρεθούν στα ηλιόλουστα μονοπάτια και στα δασικά ορεινά περάσματα της Ελλάδας. Η Ναύπακτος και τα γύρω βουνά, άλλωστε, αποτελούν αγαπημένα μέρη για τον Chris Birch, ο οποίος στο εφετινό Hellas Rally κατέκτησε μια αξιοσημείωτη τέταρτη θέση με το νέο KTM 790 Adventure R. Οργανωμένο από την KTM, το ευρωπαϊκό Rally της KTM είναι μια εκδήλωση σχεδιασμένη να φέρει πιο κοντά την κοινότητα των adventure αναβατών κάθε ηλικίας και οδηγικού επιπέδου. Για το 2020 οι συμμετέχοντες θα έχουν την επιλογή να ακολουθήσουν τα γκρουπ με τους πλοηγούς της διοργάνωσης σε πιο hardcore καταστάσεις ή να περιπλανηθούν μόνοι τους ακολουθώντας τους έτοιμους χάρτες για GPS με εντυπωσιακές διαδρομές στον δικό τους ρυθμό. Η εκδήλωση θα έχει ως όριο συμμετοχών τους 200 αναβάτες με τις παρακάτω KTM μοτοσυκλέτες: 640, 690, 390, 790, 950, 990, 1050, 1090, 1190 και 1290 Adventure.

Ο Hubert Trunkenpolz (CMO KTM AG) δήλωσε: «Το ευρωπαϊκό KTM Adventure Rally -ως μέρος του παγκόσμιου ημερολογίου- είναι μια ιδανική ευκαιρία για εμάς να εμπλακούμε με την αναπτυσσόμενη κοινότητα των ταξιδευτών που συμμετέχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις και να αποκτήσουμε άμεση επαφή και πληροφορία που θα επηρεάσει την εξέλιξη της γκάμας των KTM Adventure. Οι μοτοσυκλέτες μας απολαμβάνουν μια σταθερά αυξανόμενη αύξηση στις πωλήσεις παγκοσμίως και εκδηλώσεις όπως το KTM Adventure Rally δίνουν την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες να ανακαλύψουν τις δυνατότητες των μοτοσυκλετών τους σε όλες τις συνθήκες, ενώ οδηγούν δίπλα σε θρυλικούς αναβάτες αλλά και τους ίδιους τους Αυστριακούς πλοηγούς. Έπειτα από ένα εξαιρετικά πετυχημένο KTM Adventure Rally στη Βοσνία το 2019 ανυπομονώ να δω αναβάτες από κάθε γωνιά του πλανήτη με τις ΚΤΜ μοτοσυκλέτες τους στα βουνά της Ελλάδας το 2020».

Οι εγγραφές για το επερχόμενο European KTM Adventure Rally θα ανοίξουν τον Ιανουάριο του 2020 στο εξειδικευμένο site.

Στα δύο video που ακολουθούν μπορείτε να δείτε αφενός το teaser για την εκδήλωση του 2020 στη χώρα μας και αφετέρου τα highlights του περσινού Rally στη γειτονική Βοσνία, έτσι ώστε να πάρετε μια γεύση από τα συναρπαστικά δρώμενα!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019, 09:10